Big Brother 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Ανχελίτα - Κατέρρευσε στο αγώνισμα

Μεγάλη αγωνία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Ανχελίτα - Κατέρρευσε στο αγώνισμα

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2, οι παίκτες έπαιξαν μεταξύ τους για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο βέτο. Αυτή που τελικά τα κατάφερε ήταν η Σαμάνθα, ωστόσο δεν έλειψαν και τα απρόοπτα αφού η Ανχελίτα κατέρρευσε.

Συγκεκριμένα, μετά από 11 λεπτά που έδωσε μάχη με την Ευδοκία, επέστρεψε στον πάγκο και ζήτησε να ξαπλώσει καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Μάλιστα, από την ταραχή της ξέσπασε σε κλάματα και οι φίλοι της προσπάθησαν να την ηρεμήσουν, ενώ ο Μεγάλος Αδερφός την έστειλε πίσω στο σπίτι του.

Η κατάρρευση της Ανχελίτα στο Big Brother 2

Ξέσπασε σε λυγμούς η Σοφία - «Όλα μου τα λεφτά έφευγαν στο...»

Σε ένα απρόσμενο ξέσπασμα προχώρησε η Σοφία στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2. Η ηθοποιός βρέθηκε στο δωμάτιο μόνη της μετά τον καυγά της με τον Στηβ και απευθυνόμενη στις κάμερες μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που είχε.

Πριν από λίγο καιρό, στο ξέσπασμα του πρώτου lockdown, η Σοφία είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και είχε μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα οικονομικά της.

Σήμερα, εξήγησε πως έκανε κατά καιρούς πολύ σκληρές δουλειές και όλα τα λεφτά της τα ξόδευε στο «αχάριστο θέατρο», το οποίο δεν τη βοήθησε ποτέ πραγματικά.