Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Έτσι διαμορφώθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τι συνέβη με το βέτο;

Big Brother 2: Έτσι διαμορφώθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
TV24 17.09.2021 01:45
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2, οι διαγωνιζόμενοι έπαιξαν μεταξύ τους για το βέτο και τελικά νικήτρια αναδείχθηκε η Σαμάνθα, η οποία πέρα από την ασυλία που κέρδισε, είχε την ευκαιρία να απαλλάξει έναν παίκτη από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Η Σαμάνθα ωστόσο αποφάσισε να μην κάνει χρήση του βέτο μιας και ο Στηβ της ζήτησε να μην τον σώσει. Έτσι, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση έμειναν ως έχουν.

Αύριο (17/9), Σοφία, Στηβ και Ευδοκία θα ριχτούν στη μάχη προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Big Brother 2

Ξέσπασε σε κλάματα η Ανχελίτα - Κατέρρευσε στο αγώνισμα

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2, οι παίκτες έπαιξαν μεταξύ τους για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο βέτο. Αυτή που τελικά τα κατάφερε ήταν η Σαμάνθα, ωστόσο δεν έλειψαν και τα απρόοπτα αφού η Ανχελίτα κατέρρευσε.

Συγκεκριμένα, μετά από 11 λεπτά που έδωσε μάχη με την Ευδοκία, επέστρεψε στον πάγκο και ζήτησε να ξαπλώσει καθώς δεν αισθανόταν καλά.

Μάλιστα, από την ταραχή της ξέσπασε σε κλάματα και οι φίλοι της προσπάθησαν να την ηρεμήσουν, ενώ ο Μεγάλος Αδερφός την έστειλε πίσω στο σπίτι του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2 - Κώστας: «Η Μαίρη γουστάρει με χίλια τον Στηβ»

Big Brother 2: Οργισμένος ο Στηβ με τη Σοφία - «Την ξεμπροστιάσαμε»

Share