Ήλιος (17/9): Η Λήδα βρίσκεται σε αδιέξοδο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος (17/9): Η Λήδα βρίσκεται σε αδιέξοδο

Χαμός πρόκειται να γίνει στο σημερινό (17/9) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος, μιας και η Λήδα θα αιφνιδιαστεί από τον εκβιασμό της Τζένης και κάπως έτσι θα συνειδητοποιήσει πως έχει βρεθεί σε ένα αδιέξοδο.

Αυτά θα δούμε σήμερα στον Ήλιο (17/9)

Ο Δημήτρης βλέπει όλες του τις προσπάθειες – τόσο για την υπόθεση του Φίλιππου όσο και για την υπόθεση του Ιάσωνα – να του γυρίζουν μπούμερανγκ.

Η Λήδα αιφνιδιάζεται από τον εκβιασμό της Τζένης και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ο Χρήστος ετοιμάζεται πανευτυχής να πάρει το γιο του σπίτι του, όταν καταλαβαίνει ότι η Δάφνη έχει πάρει το μωρό και το έχει σκάσει από το νοσοκομείο… Η Αλίκη κι ο Δημήτρης προσπαθούν να κρατηθούν όρθιοι με τόσα μέτωπα γύρω τους. Η Ελπίδα, μία νέα αστυνομικός και εγκληματολόγος έρχεται από την Αθήνα για να αναλάβει την υπόθεση του Ιάσωνα.

Ο Δημήτρης την γνωρίζει από παλιά και η ένταση ανάμεσά τους είναι εμφανής… Ο Στέφανος προσπαθεί να προσεγγίσει την Αθηνά, ενώ συγχρόνως βρίσκεται στα ίχνη της μυστηριώδους γυναίκας από το παρελθόν του Μενέλαου, την οποία η Αλεξάνδρα αναγνωρίζει… Η Δάφνη προσπαθεί να κρυφτεί με το μωρό, ενώ ο Χρήστος έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους βρει… Η Αλίκη έρχεται σε σύγκρουση με την Αλεξάνδρα και της θυμίζει πως κινδυνεύουν από το άγνωστο κοινό παρελθόν τους… Διαβάστε εδώ ένα αποκλειστικό μας spoiler για τη δεύτερη σεζόν!

Ήλιος νέο επεισόδιο 17/9

Οι αποκαλύψεις του για την δεύτερη σεζόν του Ήλιου - «Οι ανατροπές είναι ουκ ολίγες»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Τηλεθεατή και στην Μαρία Κεφαλά παραχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος. Ο ίδιος μίλησε για όσα θα δούμε στην δεύτερη σεζόν της σειράς του ΑΝΤ1, «Ήλιος».

Συνεχίζετε και φέτος ως Δημήτρης Λαϊνάς. Τι θα συμβεί στον ήρωά σας τη νέα σεζόν;

Πολλά και διάφορα. Ακόμα γνωρίζω μόνο την ιστορία των πρώτων επεισοδίων, που έχουμε ήδη γυρίσει και οι ανατροπές είναι ουκ ολίγες. Εμπόδια στις προσωπικές σχέσεις και καινούργιες υποθέσεις προς διαλεύκανση. Αναμένω κι εγώ με την ίδια αγωνία τα επόμενα επεισόδια για να δω τι θα συμβεί. Αυτή είναι και η ομορφιά της καθημερινής σειράς.

Αληθεύει ότι μια παλιά σύντροφος και συνεργάτης του αστυνόμου έρχεται να αναστατώσει τη ζωή του;

Όντως. Η Ελπίδα, που ενσαρκώνεται θαυμάσια, κατά τη γνώμη μου, από την Αντιγόνη Φρυδά, έρχεται να βοηθήσει ως εγκληματολόγος σε μια καινούργια υπόθεση αλλά στην πορεία αποκαλύπτεται ότι και η ίδια κρύβει πολλά μυστικά. Κόντρες και αψιμαχίες συνοδεύουν δημιουργικές και ανθρώπινες στιγμές ανάμεσα στην Ελπίδα και στον Δημήτρη. Μέχρι στιγμής, με πολύ όμορφα αποτελέσματα -θέλω να πιστεύω- για το θεατή.

Και η Αλίκη; Πώς θα προχωρήσει η δική τους ιστορία;

Ένα παλιό και επτασφράγιστο μυστικό της Αλίκης έρχεται να κλονίσει την σχέση της με τον Δημήτρη. Επίσης, η αρνητική στάση της Εύας, που αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα του Δημήτρη σε σχέση με το θάνατο του πατέρα της, Φίλιππου, επιβαρύνει τη σχέση Αλίκης – Δημήτρη. Αλλά οι μεγάλες αγάπες δεν κινδυνεύουν από εξωτερικούς παράγοντες, όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες. Αρκεί να ειπωθεί η αλήθεια, που είναι το «σπαθί» του Λαϊνά.