The Bachelor 2: "Σκοτώθηκαν" Φαίη και Άννα - Της πέταξε τη σαμπάνια και ο Αλέξης σηκώθηκε και έφυγε

Ασύλληπτος τσακωμός στην Τελετή των Ρόδων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2:

Ένας κανονικός σκοτωμός σημειώθηκε στην αποψινή Τελετή των Ρόδων του Bachelor μεταξύ της Φαίης και της Άννας. Και οι δύο έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον Αλέξη, με αποτέλεσμα να γίνονται μεταξύ τους όλο και πιο ανταγωνιστικές.

Ο Αλέξης κάλεσε και τις δύο κοπέλες στον καναπέ προκειμένου να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ωστόσο, αυτό είχε πολύ άσχημη τροπή. Και αυτό γιατί και οι δύο άρχιζαν να φωνάζουν, με τον Αλέξη να μην αντέχει άλλο και να σηκώνεται να φεύγει.

Μάλιστα, η Φαίη δεν δίστασε να ρίξει την σαμπάνια πάνω στην Άννα και να γίνει ο κακός χαμός, ενώ πριν λίγο είχε τσακωθεί και με την Φένια.

Ο τσακωμός Φαίης - Άννας στο Bachelor 2

Πριν τον Παππά δέχθηκε πρόταση πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor 4

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής (17/9) ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος μετά την καταγγελία που έκανε για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την Ατζούν Μίντια, αποκάλυψε πως όταν βγήκε από το Survivor 4, δέχθηκε πρόταση να γίνει ο νέος Bachelor.

Μάλιστα, η πρόταση αυτή ήρθε πριν γίνει πρόταση στον Αλέξη Παππά. Ο Νίκος Μπάρτζης εξήγησε πως αρνήθηκε την πρόταση γιατί δεν του άρεσε και πολύ το προϊόν.

«Δεν έχει δει ποτέ Bachelor. Απλά δεν μου αρέσει η όλη φάση εκεί πέρα. Όταν έμαθα ότι πήγε ο Αλέξης Παππάς ένιωσα αδιαφορία. Φιλάκια ρουφηχτά», είπε χαρακτηριστικά.