Big Brother 2: Χαμός ανάμεσα στον Παναγιώτη και την Ανχελίτα εξαιτίας της Ευδοκίας

Κρίσεις στην σχέση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Χαμός ανάμεσα στον Παναγιώτη και την Ανχελίτα εξαιτίας της Ευδοκίας

Λίγο μετά την ένταση που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια του 4ου live του Big Brother με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, προβλήθηκαν σε πρώτη μετάδοση οι τελευταίες στιγμές μέσα στο σπίτι.

Μια από αυτές περιελάμβανε μια έντονη διαφωνία που είχε ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα, λίγο μετά τα.. καυτά πλάνα στο ντουζ.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης θέλησε να λύσει μια παρεξήγηση μαζί της που έγινε με αφορμή την σχέση του με την Ευδοκία, με την οποία είναι καλοί φίλοι. Οι δυο τους ξεκαθάρισαν τα πράγματα και τελικά ο καυγάς έληξε με ένα παθιασμένο φιλί.

Ο τσακωμός Παναγιώτη - Ανχελίτα και το καυτό φιλί τους

Το ακατάλληλο πλάνο της Ανχελίτα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τρεις βδομάδες βρίσκεται στον αέρα το Big Brother 2 και φαίνεται πως μέχρι στιγμής τα έχουμε δει όλα. Πέρα από τους ομηρικούς καυγάδες, τις στρατηγικές και τις κλίκες που υπάρχουν στο σπίτι, έχει αναπτυχθεί και ένας έρωτας, αυτός της Ανχελίτα και του Παναγιώτη Πέτσα.

Η Ανχελίτα και ο Πέτσας πλέον δεν κρύβουν την έλξη τους και μάλιστα, οι δυο τους περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους μαζί. Πρόσφατα μάλιστα παρακολουθήσαμε με λεπτομέρεια ένα ντουζ που έκαναν μαζί, γυμνοί, κατά τη διάρκεια του οποίου αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, Παναγιώτης και Ανχελίτα κάθισαν να μιλήσουν για τον έρωτά τους και κάπου εκεί, ο σκηνοθέτης έπιασε στην κάμερα ένα άκρως ακατάλληλο πλάνο, το οποίο παίχτηκε κανονικά και δεν κόπηκε στο μοντάζ.

Big Brother 2 Ανχελίτα