Big Brother 2: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το σπίτι

Έφυγε μες τα νεύρα και δεν χαιρέτησε κανέναν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το σπίτι

Στο τέλος φτάνει σιγά σιγά και το αποψινό (18/9) live του Big Brother, με τους δύο παρουσιαστές να ανακοινώνουν το όνομα του παίκτη που πρέπει να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχωρήσει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Καλεσμένη απόψε ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μετά τις μπηχτές της στην Αφροδίτη Γραμμέλη και την ένταση που προκάλεσε, συναντήθηκε τηλεοπτικά μετά από 6 χρόνια με τον Στηβ Μιλάτο και αποκάλυψαν on air τους λόγους για τους οποίους έληξε άδοξα η συνεργασία τους.

Καλεσμένη επίσης ήταν και η κυρία Μαρία Βαφάκη, μητέρα του Κώστα Στυλιανάκη.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση λοιπόν ήταν η Ευδοκία, η Σοφία και ο Στιβ Μιλάτος. Τελικά, η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Σοφία, επιβεβαιώνοντας το spoil του Youweekly, η οποία φάνηκε να εκνευρίζεται στο άκουσμα του ονόματός της και να σηκώνεται να φύγει χωρίς να χαιρετίσει κανέναν.

«Νιώθω δυσάρεστα. Μου κάνει εντύπωση. Δεν ξέρω τι βγήκε προς τα έξω, θεωρώ ότι ήταν άδικο. Λυπάμαι που δεν έπαιξα θέατρο» είπε η Σοφία.

Η αποχώρηση της Σοφίας από το Big Brother

Ποια είναι η Σοφία

Είναι 37 ετών, ηθοποιός και συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Γεωργία από Αρμένισσα μητέρα και Πόντιο πατέρα. Μεγάλωσε σε ένα σπίτι με πολλά προβλήματα, σε μια χώρα που βίωνε τον πόλεμο. Στα 11 της χρόνια, ήρθε στην Ελλάδα, χωρίς να μιλάει τη γλώσσα. Μεγάλωσε σε ένα σκληρό περιβάλλον στην Ξάνθη όπου έπρεπε να εργάζεται σε χωράφια. Κατάφερε να σπουδάσει Υποκριτική και έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές σε μικρούς ρόλους.

Έχει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο, 9 ετών, τον οποίο λατρεύει και θα της λείψει πάρα πολύ. Αυτή την περίοδο εργάζεται και ως μεσίτρια. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, είναι πολύ καλή στη δουλειά της αφού τους πουλάει και τους αγοράζει… χρήσιμο προσόν για το σπίτι του Big Brother!

Το κορίτσι αυτό έχει παίξει σε πασίγνωστες σειρές ανάμεσα στις οποίες: Έλα στη θέση μου, Η πολυκατοικία, Μάλιστα Σεφ!, Μαρία η άσχημη και Κόκκινο Ποτάμι.