The Voice - πρεμιέρα: Με νέο look η Έλενα Παπαρίζου - Πιο ανανεωμένη από ποτέ

Αποχωρίστηκε τα μακρυά της μαλλιά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Voice - πρεμιέρα: Με νέο look η Έλενα Παπαρίζου - Πιο ανανεωμένη από ποτέ

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (18/9) το The Voice και ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τους τέσσερις coaches! Η Έλενα Παπαρίζου εμφάνιστηκε μάλιστα στο πλατό πιο εντυπωσιακή και ανανεωμένη από ποτέ.

Η όμορφη τραγουδίστρια, συγκεκριμένα, άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε ένα μακρύ καρέ, το οποίο ομολογουμένως της πάει τρομέρα! Επέλεξε μάλιστα να φορέσει και ένα στενό μαύρο μίνι φόρεμα, με ένα άσπρο δετό πουκάμισο, συνδυάζοντας το με ένα ζευγάρι μαύρες εντυπωσιακές γόβες.

Το νέο look της Έλενας Παπαρίζου στην πρεμιέρα του The Voice

The Voice με νέο look η Έλενα Παπαρίζου

Η απάντηση "καρφί" στα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της – “Γελάω”

Η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα παραχώρησαν συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου για το «Love it» και μέσα σε όλα οι γνωστές τραγουδίστριες απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας.

Μέσα σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε η Έλενα Παπαρίζου από την Ιωάννα Μαλέσκου ήταν και αυτό που αφορούσε στα σχόλια που είχαν ακουστεί πριν από μερικούς μήνες για τα κιλά της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, αφού γέλασε, είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ γελάω, αλήθεια… Είναι για γέλια κάποια πράγματα, δεν γελάω ειρωνικά, όντως γελάω γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αυτή την άποψη. Δεν μπορώ να κάνω κάτι».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι το θέμα να είμαστε σαν κάποιον άλλον. Εγώ δεν μπορώ να είμαι η “Ιωάννα”, δεν μπορώ να είμαι η “Τάμτα”. Εγώ πρέπει να είμαι η Έλενα και όταν θα βλέπω ένα νέο παιδί και μου λέει “εγώ θα γίνω τραγουδίστρια όταν μεγαλώσω σαν και εσάς” του λέω “δεν θα γίνεις σαν εμένα, θα γίνεις καλύτερη”. Δεν πρέπει να θέλουμε να μοιάσουμε σε κάποιον άλλον, αφού είμαστε μοναδικοί. Είμαστε ο κάθε ένας ξεχωριστός».

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η Έλενα Παπαρίζου είχε απάντησε για πρώτη φορά και στο bullying που δέχτηκε από τα social media για τα κιλά της, μετά την εμφάνιση της στην Eurovision 2021 που ήταν απίστευτη.