Big Brother 2 Trailer (20/9): Η Σαμάνθα τα βάζει με όλο το σπίτι

Ο κακός χαμός και σήμερα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 Trailer (20/9): Η Σαμάνθα τα βάζει με όλο το σπίτι

Ο κακός χαμός αναμένεται να γίνει και στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2 (20/9). Μετά την αποχώρηση της Σοφίας την Παρασκευή οι συγκάτοικοι έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται τις επιλογές τους για την επόμενη ψηφοφορία, ενώ η Σαμάνθα δε διστάζει να τα βάλει με όλους.

Το συναρπαστικό αγώνισμα για την ανάδειξη του νέου αρχηγού φέρνει όλους τους συγκατοίκους στην αρένα.

Ο κάθε ένας τους θέλει τη νίκη για τους δικούς του λόγους. Ένας νέος αρχηγός θα φέρει και νέες ισορροπίες…

Ο έρωτας της Ανχελίτα και του Παναγιώτη καλά κρατεί και οι δυο τους περνούν υπέροχες στιγμές και ονειρεύονται την ιδιωτικότητα που θα μπορούσε να τους προσφέρει το Captain’s Room.

Οι εντάσεις ανάμεσα στον Steve και τον Κώστα συνεχίζονται…

Αυτό είναι το σημερινό trailer του Big Brother 2 (20/9)

«Δεν βλέπω Big Brother και Top Chef»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (18/9) ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν παρακολουθεί τα προγράμματα του ΣΚΑΪ, Big Brother και Top Chef.

Λίγες μετά την πρεμιέρα του, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε σε όλα τα πρόσωπα του τηλεοπτικού τοπίο και έκανε ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την τηλεοπτική επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη.

«Δεν με δυσκολεύει κάτι. Αυτό που με προβληματίζει ότι έχει φύγει η ψυχαγωγία, είναι πολλά τα κοινωνικά θέματα και μπορεί να έχουμε πάρει την απόφαση να είμαι μόνο ψυχαγωγικοί, αλλά πολλές φορές σκέφτομαι “θα βγεις και θα χορέψεις στην εκπομπή ενώ έχουν γίνει όλα αυτά στον κόσμο;”

Η “βασίλισσα” επέστρεψε και είναι η Ελένη. Για την Κατερίνα Καινούργιου χαίρομαι για την επιτυχία της. Η Μαρία Ηλιάκη άργησε να επιστρέψει. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει ένας νικητής στο τέλος της σεζόν. Είναι μοιρασμένα τα πράγματα. Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση, γιατί να δω Big Brother; Δεν βλέπω ούτε Top Chef», είπε χαρακτηριστικά.