GNTM 4: Αυτή είναι η νέα «Ερμίδου» - Από τα γήπεδα στις πασαρέλες

Ξετρέλανε τους κριτές με τη γλυκύτητά της και τις πόζες της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Αυτή είναι η νέα «Ερμίδου» - Από τα γήπεδα στις πασαρέλες

Στο GNTM 1 γνωρίσαμε την Ειρήνη Ερμίδου, μία κοπέλα που έπαιζε ποδόσφαιρο και παρόλα αυτά κατάφερε να μπει στο σπίτι και να τους τρελάνε όλους με την πορεία της. Σήμερα μάλιστα εργάζεται κανονικά ως μοντέλο και είναι αγνώριστη.

Στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων, εμφανίστηκε μία ακόμα παίκτρια ποδοσφαίρου, η οποία με τις κινήσεις της και την τσαχπινιά της κατάφερε να κερδίσει τους κριτές και να πάρει 4 ναι.

Η οντισιόν της νέας Ερμίδου του GNTM 4

Εμμανουέλα Μπαϊρακτάρη: «Λόγω έλλειψης βιταμινών τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν»

Στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Κυριακής (19/9) η Εμμανουέλα Μπαϊρακτάρη. Την ίδια την γνωρίσαμε φέτος από τις οντισιόν του GNTM 4 και συγκλόνισε με την περιγραφή της για την περιόδο της νευρικής ανορεξίας που βίωσς.

Η όμορφη 20χρονη μίλησε για τις έντονες επιπτώσεις που είχα στον οργανισμό και στην εικόνα της, ενώ αποκάλυψε πως δεν καταλάβαινε ότι είχε χάσει τόσα πολλά κιλά.

“Στεναχωρήθηκα όταν είδα ξανά την οντισιόν γιατί ουσιαστικά το ξαναέζησα όλο αυτό. Δεν μου ήταν ότι πιο ευχάριστο. Δεν πήγα στον διαγωνισμό για να πω την ιστορία μου και το τι είχα περάσει, είχα αφήσει πίσω μου όλη αυτή την ιστορία. Εφόσον βρήκα τη δύναμη να το αφήσω πίσω δεν ήθελα να εμβαθύνω στο παρελθόν μου.

Δεν το κατάλαβα για το πότε έχασα τα κιλά και λόγω έλλειψης βιταμινών τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν. Από το περιβάλλον μου δεν είχαν πει τίποτα για τα κιλά που έχανα, έλειπα κι εγώ πολλές ώρες από το σπίτι κι έτσι δεν είχα καταλάβει το στάδιο βρισκόμουν. Το κατάλαβα όταν ξεκινήσανε να μου πέφτουν τα μαλλιά σε μεγάλο βαθμό”.