GNTM 4: Βαρύ το κλίμα στην οντισιόν - Ξέσπασε σε κλάματα η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Η ιστορία της ζωής του που συγκλόνισε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Βαρύ το κλίμα στην οντισιόν - Ξέσπασε σε κλάματα η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Μία διαφορετική πλευρά της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου παρακολουθήσαμε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 4 μιας και ένας από τους διαγωνιζόμενους μίλησε για την ιστορία της ζωής του και έφερε δάκρυα στα μάτια της.

Από τα πρώτα λεπτά της audition του στο GNTM 4, φάνηκε ότι ο Μάκης είναι η ψυχή της παρέας. Ο 24χρονος νεαρός που ασχολείται με πολλά πράγματα, αλλά κυρίως με την υποκριτική και το ψάρεμα, αφού έχει καΐκι, έκλεψε τις εντυπώσεις με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, ενώ προηγουμένως, μία παίκτρια ξέσπασε για την κριτική που δέχθηκε.

Η οντισιόν που συγκίνησε τους κριτές στο GNTM 4

«Είναι η επόμενη Ροζάνα Γεωργίου» - Έπαθαν σοκ οι κριτές μόλις την είδαν

Συγκλονισμένοι δήλωσαν οι κριτές του GNTM 4 καθώς και ο Γιώργος Καράβας με μία διαγωνιζόμενη που μπήκε στην οντισιόν και κατάφερε να τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος για την Ειρήνη, η οποία, σύμφωνα με τον Γιώργο Καράβα, είναι το επόμενο top model της Ελλάδας, η επόμενη Ροζάνα Γεωργίου.

Μάλιστα, ο Άγγελος Μπράτης της ζήτησε να τον θυμάται όταν γίνει πολύ διάσημη και να έρχεται να περπατάει στα show του, ενώ νωρίτερα, στην οντισιόν μπήκε και ο "σωσίας" του Ηρακλή.