Big Brother 2 Highlights (20/9): Τα σχόλια για Ανχελίτα - Πέτσα και οι ομηρικοί καυγάδες

Ο κακός χαμός στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 Highlights (20/9): Τα σχόλια για Ανχελίτα - Πέτσα και οι ομηρικοί καυγάδες

Ακόμα ένα επεισόδιο του Big Brother 2 έφτασε στο τέλος του βράδυ της Δευτέρας (20/9) και εμείς όπως πάντα έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τα σχόλια που έγιναν για τις συνευρέσεις Πέτσα - Ανχελίτα στους ομηρικούς καυγάδες που αναστάτωσαν το σπίτι.

Αυτά είδαμε χθες (20/9) στο Big Brother

Έξαλλη η Μαίρη με τη Σαμάνθα - «Δεν ήταν ωραίο αυτό που έκανες»

Η Σοφία ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής (17/9) και αμέσως μόλις ανακοινώθηκε το όνομά της, η Σαμάνθα είχε μία υπερβολικά ευχάριστη αντίδραση η οποία ενόχλησε έντονα τους συγκατοίκους της.

Αυτή που πρώτη της έκανε κουβέντα ήταν η Μαίρη η οποία της εξήγησε πως η στάση της ήταν πολύ λάθος. Η Σαμάνθα ωστόσο δεν έδειξε να συμφωνέι και της ξεκαθάρισε πως δεν την ήθελε καθόλου μέσα στο σπίτι και πως ήταν η μόνη που είχε μία πραγματικά ειλικρινή αντίδραση.

Σαμάνθα για Πέτσα και Ανχελίτα - «Κοιμόμαστε το βράδυ και το κρεβάτι κουνιέται»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2, η Μαίρη και η Σαμάνθα, μετά την έντονη διαφωνία που είχαν, ξεκλινησαν να συζητούν για την Ανχελίτα και τον Πέτσα, οι οποίοι για ακόμα μία φορά είχαν τρυφερές στιγμές μπροστά σε όλο το σπίτι.

Συγκεκριμένα, η Σαμάνθα εξήγησε πως η σχέση του Πέτσα με την Ανχελίτα έχει κουράσει τους συγκατοίκους καθώς οι δυο τους είναι πολλές φορές πολύ εκδηλωτικοί μεταξύ τους.

Μάλιστα εξήγησε πως το βράδυ που όλοι κοιμούνται, το κρεβάτι... κουνιέται ενώ αποκάλυψε πως είδε όλα όσα έγιναν μεταξύ τους στο μπάνιο.

Αυτός είναι ο νέος αρχηγός

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother 2, ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους πως θα βρεθούν στην αρένα προκειμένου να αναδείξουν τον νέο αρχηγό του σπιτιού σε ένα αγώνισμα που δημιούργησε μεγάλες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες έπρεπε να ρίξουν τις φωτογραφίες των συγκατοίκων τους. Όποιος παίκτης έμενε στο τέλος θα έβγαινε και αρχηγός.

Οι διαγωνιζόμενοι ουσιαστικά χάρισαν τη νίκη στην Ανχελίτα προκειμένου να πάει στο captain's room μαζί με τον Πέτσα μιας και όπως αποκάλυψε η Σαμάνθα έχουν πλέον κουράσει με τις προσωπικές στιγμές τους.

Η Σαμάνθα «άδειασε» τον Στηβ - «Όλα τα παίρνει αρνητικά»

Γεμάτο εντάσεις ήταν το σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2 μιας και η Σαμάνθα αρπάχτηκε με τον Στηβ με αφορμή κάποια σχόλια που έκανε ο δεύτερος για τον Κώστα και τη μεταξύ τους σχέση. Οι δυο τους διαφώνησαν έντονα και στις δηλώσεις που έκαναν στο δωμάτιο επικοινωνίας ήταν πολύ ενοχλημένοι.

Συγκεκριμένα, ο Στηβ κατηγόρησε τη Σαμάνθα πως είναι πολύ απότομη ενώ εκείνη από τη μεριά της εξήγησε πως είανι πολύ αρνητικός και πως έχει μέσα του μεγάλου θυμό.

"Σκοτώθηκαν" Στηβ και Κώστας - «Είσαι τραγικός»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2, ο Κώστας και ο Στηβ τσακώθαν πολύ έντονα, με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο δεύτερος για τον φίλο του. Συγκεκριμένα, ο Στηβ εξήγησε στον Κώστα πως δεν είναι σωστό να παίξει στο αγώνισμα για την αρχηγεία για να μην επιβαρύνει το πόδι του.

Ο Κώστας διαφώνησε και έπαιξε κανονικά και από εκείνο το σημείο οι σχέσεις των δύο παικτών ήταν εξαιρετικά τεταμένες. Μάλιστα, ο Κώστας μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το δωμάτιο στο οποίο κοιμόταν με τον Στηβ.

Η κίνησή του αυτή εξόργισε το μοντέλο και τότε ξεκίνησε να του φωνάζει πως είναι τραγικός. Οι δυο τους ήρθαν σε μεγάλη αντιπαράθεση και ειπώθηκαν βαριές κουβέντες.