Σασμός: Ραγδαίες εξελίξεις απόψε 21/9 - Η αστυνομία ξεκινάει τις έρευνες αλλά στο καφενείο...

Η Καλλιόπη σίγουρη ότι ο Βρουλάκης είναι ένοχος πάει στο σπίτι της Βασιλικής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Ραγδαίες εξελίξεις απόψε 21/9 - Η αστυνομία ξεκινάει τις έρευνες αλλά στο καφενείο...

Σοκαρισμένο το τηλεοπτικό κοινό, το βράδυ της Δευτέρας 20/9, παρακολούθησε τον δολοφονία του Στεφανή! Από σήμερα και στο εξής θα παρακολουθήσουμε τις προσπάθειες τις αστυνομίας - και όχι μόνο - να εντοπίσουν τον δολοφόνο! Τώρα ξεκινάει το σασπένς στον Σασμό...

Τα πάνω κάτω στο αποψινό 21/9 επεισόδιο του Σασμού

Στο ενδέκατο επεισόδιο της σειράς θα δούμε πως ο Νικηφόρος σπαράζει πάνω από τον χτυπημένο Στεφανή! Όλο το χωριό είναι ανάστατο. Ποιος είναι ο φονιάς; (Δείτε εδώ ποιος τον σκότωσε!) Η Άσπα σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως ο Κώστας της έχει πει ψέματα, η Μαρίνα από την άλλη αγωνιά για τον Πέτρο, που λείπει απ’ το πρωί. Οι έρευνες της αστυνομίας ξεκινούν, στο καφενείο όμως, ήδη μιλάνε όλοι για τη βεντέτα και τα δελτία των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών έχουν πάρει φωτιά. Η Καλλιόπη σίγουρη ότι ο Βρουλάκης είναι ένοχος πάει στο σπίτι της Βασιλικής να τη στηρίξει. Η Αργυρώ συναντιέται με τον Αστέρη όλο θυμό και αγωνία.

Τα πράγματα γι’ αυτούς έχουνε πια φτάσει σε αδιέξοδο, μπορεί, όμως, τουλάχιστον να βοηθήσει τον αδελφό της, που κινδυνεύει να βρεθεί ύποπτος για τον φόνο. Ο μόνος, ωστόσο, που είδε πραγματικά τον δολοφόνο, είναι ο Μανόλης! Ο Αστέρης προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ….

Λουτρό αίματος ξανά στον Σασμό - Νεκρή η...

Με τη δολοφονία του Στεφανή ένας νέος κύκλος αίματος θα αρχίσει σταδιακά να ανοίγει. Οι Σταματάκηδες μιλούν για βεντέτα και ότι ο Πέτρος είχε κάθε λόγο να το κάνει για να εκδικηθεί, γιατί τον πρόσβαλε με την αθέτηση της συμφωνίας για την αγορά του χωραφιού. Ωστόσο μαρτυρίες δεν υπάρχουν και κάποιοι ίσως βρουν τον λόγο για να τον «χτυπήσουν» για τους δικούς τους λόγους.

Η μοίρα όμως θα παίξει άσχημο παιχνίδι για τη Βασιλική. Το δράμα της θα αρχίσει όταν ανακαλύψει τη διπλή ζωή του άντρα της. Το χτύπημα θα είναι μεγάλο, ενώ η Βασιλική θα βρεθεί στο στόχαστρο και θα πεθάνει βίαια, χωρίς κανείς να μπορεί να δώσει μια εξήγηση για το πώς και για το γιατί. Αυτό βέβαια είναι κάτι που θα δούμε πολύ αργότερα στη σειρά, καθώς ενδιάμεσα οι ιστορίες θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται για κάθε έναν ήρωα της σειράς.

Σασμός θάνατος Βασιλικής

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μόλις γίνεται η δολοφονία του Στεφανή, οι Βρουλάκηδες δέχονται μια άνευ προηγουμένου επίθεση στο σπίτι τους με κατάρες, βρισιές και απειλές. H επίθεση στο σπίτι των Βρουλάκηδων έρχεται να ξυπνήσει παλιές μνήμες, ενώ την ίδια ώρα η έρευνα για τη δολοφονία του Στεφανή από την αστυνομία συνεχίζεται, αλλά παίρνει μία απρόσμενη τροπή.

Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Πέτρος, ο γιος της Μαρίνας, είναι αυτός που θέλησε να «ξεπλύνει» την τιμή του. Ομως ο Πέτρος έχει άλλοθι. Δεν μπορεί να είναι αυτός ο δολοφόνος. Την ίδια στιγμή η Καλλιόπη ανήσυχη καλεί τους γιους της, τον Αστέρη και τον Μαθιό, και τους λέει: «Δεν ξέρω τι λένε. Εμένα δεν με πείθει το άλλοθί του. Να είστε έτοιμοι για όλα». Ο Αστέρης αναστατωμένος τής λέει:

«Για ποιο πράγμα μιλάς; Γιατί να είμαστε έτοιμοι; Κάνεις λάθος, αποκλείεται ο Πέτρος να έκανε κάτι τέτοιο», της λέει. Ωστόσο ο Μαθιός είναι αμίλητος, καθώς αυτή που σκέφτεται πιο πολύ απ' όλα είναι τη Βασιλική και φεύγει να πάει κοντά της.

Στο μεταξύ η Βασιλική ανακαλύπτει ανάμεσα στα πράγματα του Στεφανή αποδείξεις ότι είχε ερωμένη και του ζητά να μάθει την αλήθεια: «Ο Στεφανής με απατούσε. Υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή του και τόσα χρόνια με κορόιδευε», του λέει, αλλά ο Μαθιός δεν λέει κουβέντα, απλώς προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Σασμός Μαθιός

Ολα όμως δεν αργούν να έρθουν στο φως και η Βασιλική μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον άντρα της και για το ποια ήταν η γυναίκα με την οποία την απατούσε και ξεσπάει στον Μαθιό: «Εσύ τα ήξερες όλα. Γιατί δεν μου μίλησες; Γιατί δεν μου είπες την αλήθεια, αφού όπως λες με νοιαζόσουνα. Ηξερες τι... διαβάστε την συνέχεια εδώ!