Top Chef: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μεγάλη ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Top Chef: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ένα νέο επεισόδιο του Top Chef παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (21/9), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μάλιστα, στο τέλος ανακοινώθηκε και ο δε'υτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στην αρχή της βραδιάς, οι κριτές εξήγησαν στους παίκτες τη δοκιμασία στην οποία θα υποβάλλονταν οι ομάδες, οι οποίες λίγο αργότερα εμφάνισαν αρκετά προβλήματα αλλά και εντάσεις. Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης δεν είχε την απόλυτη ελευθερία κινήσεων, μιας και η αρχηγός της ομάδας του του την περιόρισε αρκετά, λόγω της περίεργης συμπεριφοράς του. Από την άλλη, μερικοί παίκτες της πορτοκαλί ομάδας προσπάθησαν να.. "φάνε" τον ρόλο της αρχηγού από τη Βάγια.

Εν τέλει και οι δύο ομάδα έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να καταφέρυον να ετοιμάσουν πιάτα μόνο με αυτά τα τρόια υλικά: Το μήλο, τον άνηθο και το σκόρδο. Ωστόσο, μια μερίδα γαρίδες προκάλεσε αρκετές εντάσεις στο τέλος της δοκιμασίας ανάμεσα στους κριτές και την πορτοκαλί ομάδα.

Τελικά, ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Τζώρτζης Παπανικολάου, τον οποίο έπιασαν πρόσφατα μάλιστα στο κρεβάτι με τη Βάγια!

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΙ με το Top Chef - Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

Η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη, οπότε ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα. Οι σχέσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί με τον ΣΚΑΪ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι στο πιο δύσκολο σημείο τους τα τελευταία χρόνια, με το Top Chef να είναι η αιτία αυτής της μεταξύ τους απόστασης.

Η συμπεριφορά της διοίκησης του καναλιού του Φαλήρου είναι αυτή, που έχει προβληματίσει τον Τούρκο παραγωγό, που κάνει δεύτερες σκέψεις για τη συνεργασία τους. Ο ΣΚΑΪ θέλει να απομακρύνει από το πρόγραμμά του το μαγειρικό ριάλιτι, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι απογοητευτικά, με τον Ατζούν όμως να αντιτίθεται σε αυτή την απαίτηση του σταθμού και να ζητά να υπάρξει στήριξη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο ΣΚΑΪ δίνει τρεις ακόμη εβδομάδες προθεσμία και, σε περίπτωση που τα νούμερα συνεχίζουν να είναι κάκιστα, τότε το Top Chef θα ολοκληρωθεί πρόωρα. Πώς επηρεάζει αυτό, όμως, το Survivor;

Το κανάλι ζητά από τον Ατζούν να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr