The Bachelor 2: Πήγαν να "πλακωθούν" Ιζαμπέλα και Φένια - "Φύγε απο εδώ στραβοπόδαρη"

Ο ένας τσακωμός μετά τον άλλον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Πήγαν να

Μετά τον τσακωμό Γιώτας - Ιωάννας αλλά και μετά τον τσακωμό Μαριάνθης - Φαίης σειρά είχε ο καυγάς μεταξύ Φένιας και Ιζαμπέλας στο Bachelor και αυτό γιατί η πρώτη είπε πως η Ιζαμπέλα είναι αρχηγός της κλίκας και πως οι υπόλοιπες είναι στρατιωτάκια.

Η Φαίη μαρτύρησε στην Νατάσα τα όλα όσα είπε η Φένια και με την σειρά της η Νατάσα τα είπε στις υπόλοιπες κοπέλες της παρέας, οι οποίες έγιναν έξαλλες, ζητώντας τα ρέστα από την Φένια.

Αυτό που ακολούθησε μεταξύ τους ήταν αναμενόμενο και οι φωνές αλλά και οι βρισιές δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους.

Ο τσακωμός Φένιας - Ιζαμπέλας στο The Bachelor 2

Ξέσπασε η Ντέπυ Γκολεμά για το The Bachelor - «Είναι η ντροπή της γυναίκας και της τηλεόρασης»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε σήμερα 21/9 η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά για τις εκπομπές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στον τομέα της μυθοπλασίας θα εκπλαγούμε ευχάριστα. Θα έχει ο τηλεθεατής τα βράδια του μια ευχάριστη απασχόληση» και πρόσθεσε: «Οι τηλεθεάσεις αυτή την εποχή δεν έχουν καμία σημασία, τον Οκτώβριο θα δούμε που θα κάτσει η μπάλα».

Και αναφέρθηκε στην πρωινή ζώνη του MEGA λέγοντας ότι ο σταθμός έχει χτίσει ένα «μπετόν αρμέ». «Η Ελεονώρα τα πάει πολύ καλά, το ίδιο και η Δανάη σε σχέση με πέρυσι. Και αυτό γιατί έχει πάρει άλλη ροή γιατί ο κόσμος έχει πάρει μια άλλη ροδή.».

«Η Ζήνα είναι πάντα σταθερή αξία. Στην Τατιάνα δεν θα κάνει καλό η αλλαγή της ώρας αλλά θα το παλέψει. Είναι μαχητής. Η Ελένη είναι η Ελένη. Δεν θα συζητήσουμε κάτι άλλο. Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω. Τον Νίκο τον αγαπώ εξαιρετικά για το χιούμορ του και για το μυαλό του. Φέτος θα είναι το Καλό Μεσημεράκι ένα από τα καλά που θα έχει ο ΣΚΑΙ. ΝΑ κάνει το σταυρό του ο ΣΚΑΙ που έχει τον Νίκο».

Τέλος, χαρακτήρισε αισχρό το Big Brother, όπως και το Bachelor. «H παρουσίαση του Big Brother σαν φιλοσοφία και σαν κόνσεπτ μοιάζει με τη δεκαετία του ’60, αν και είναι μια χαρά παιδιά. Το Bachelor είναι η ντροπή της γυναίκας και της τηλεόρασης».