Big Brother 2: Η Ανχελίτα τα έβαλε με την Ευδοκία - "Έχει ταλέντο να σου πιπιλάει το μυαλό"

Άσχημες οι σχέσεις των δύο κοριτσιών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Η Ανχελίτα τα έβαλε με την Ευδοκία -

Καθόλου καλές δεν είναι πια οι σχέσεις μεταξύ της Ανχελίτας και της Ευδοκίας μέσα στο σπίτι του Big Brother 2, με την πρώτη να ρίχνει ξανά τα "καρφιά της".

Συγκεκριμένα, η ίδια σε μια συζήτηση που είχε με την Σύλια, ανέφερε πως η Ευδοκία έχει ένα φοβερό ταλεντό να σου πιπιλάει το μυαλό και αυτή είναι ο λόγος που ο Νίκος δεν μιλάει πια με την Ανχελίτα.

Μάλιστα την χαρακτήρισε αρκετά έξυπνη αλλά και πονηρή, τονίζοντας πως παίζει καθαρά με στρατηγική και πως τις τελευταίες μέρες βγάζει συνεχώς χολή και κακία.

Σε περίπτωση που χάσατε το χθεσινό επεισόδιο, δείτε εδώ όλα όσα είδαμε.

Τα "καρφιά" της Ανχελίτα για την Ευδοκία στο Big Brother 2

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και είναι για άνω των 18

To Big Brother 2 έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους παίκτες να έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν συμπάθειες και αντιπάθειες στο κοινό. Ήδη έχουμε παρακολουθήσει τρεις κανονικές και δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις από το σπίτι.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως μέσα από το καθημερινό πρόγραμμα, βλέπουμε τους διαγωνιζόμενους σε διάφορες εκφάνσεις της μέρας τους. Σε άλλες είναι χαρούμενοι, σε άλλες μαλώνουν και σε άλλες κάνουν... ερωτικά παιχνίδια.

Πριν από κάποιες μέρες λοιπόν, σε ένα επεισόδιο που παίχτηκε στις 11, η Σύλια και η Ανχελίτα αποφάσισαν να πειράξουν λίγο τον Στηβ με τον Παναγιώτη και έτσι ξεκίνησαν να κάνουν παιχνίδια στο κρεβάτι. Η κατάσταση κάπως ξέφυγε, ενώ ο Παναγιώτης φώναζε να σταματήσει να τραβάει η κάμερα.