Big Brother 2: Ευδοκία και Σαμάνθα τσακώνονται για το... ποια έχει κάνει περισσότερες λάντζες

Καλά πήγε κι αυτό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Ευδοκία και Σαμάνθα τσακώνονται για το... ποια έχει κάνει περισσότερες λάντζες

Είναι γνωστό πως οι παίκτες του Big Brother δεν θέλουν και πολύ για να τσακωθούν μεταξύ τους! Και αυτό επιβεβαιώθηκε από τον λόγο που καυγάδισε στο αποψινό (22/9) επεισόδιο η Ευδοκία με την Σαμάνθα.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, όσο έπλενε η Σαμάνθα τα πιάτα, η Ευδοκία την έπιασε και της είπε να πλύνει αυτά τα μάτια, μιας και η πρώτη πονούσε. Ωστόσο, η Σαμάνθα της επιτέθηκε, λέγοντας της πως μόνο η ίδια κάνει τη λάντζα στο σπίτι και πως ακόμα και τώρα που πονάει πάλι εκείνη έχει αναλάβει την καθαριότητα.

Και τότε λοιπόν ξεκίνησε ένα.. παραλήρημα, με την Σαμάνθα να το τραβάει τόσο πολύ, που μετέφερε ουκ ολίγες φορές την όλη συζήτηση στους υπόλοιπους παίκτες ενώ νωρίτερα με την Ευδοκία τα έβαλε κα η Ανχελίτα.

Ο τσακωμός Ευδοκίας - Σαμάνθας στο Big Brother 2

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και είναι για άνω των 18

To Big Brother 2 έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους παίκτες να έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν συμπάθειες και αντιπάθειες στο κοινό. Ήδη έχουμε παρακολουθήσει τρεις κανονικές και δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις από το σπίτι.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως μέσα από το καθημερινό πρόγραμμα, βλέπουμε τους διαγωνιζόμενους σε διάφορες εκφάνσεις της μέρας τους. Σε άλλες είναι χαρούμενοι, σε άλλες μαλώνουν και σε άλλες κάνουν... ερωτικά παιχνίδια.

Πριν από κάποιες μέρες λοιπόν, σε ένα επεισόδιο που παίχτηκε στις 11, η Σύλια και η Ανχελίτα αποφάσισαν να πειράξουν λίγο τον Στηβ με τον Παναγιώτη και έτσι ξεκίνησαν να κάνουν παιχνίδια στο κρεβάτι. Η κατάσταση κάπως ξέφυγε, ενώ ο Παναγιώτης φώναζε να σταματήσει να τραβάει η κάμερα.