Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα (23/9): Θα καταφέρει ο Μπάμπης να χωρίσει την Σοφία και τον Άλκη;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα (23/9): Θα καταφέρει ο Μπάμπης να χωρίσει την Σοφία και τον Άλκη;
TV24 23.09.2021 17:37
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ένα ολοκαινούργιο επεισόδια της σειράς του ALPHA, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, θα παρακολουθήσουμε άποψε και πρόκειται να σημειωθούν αρκετά ενδιαφέρουσες εξελίξεις, ενώ στο μεταξύ τα πράγματα με την τηλεθέαση δεν πάνε και τόσο καλά.

Οι σημερινές (23/9) εξελίξεις της Μουρμούρας

Η Βέλη ταλαιπωρείται από έναν πόνο και ο Άγγελος αποφασίζει να ψάξει διάφορα ασφαλιστικά προγράμματα. Ο Μηνάς έχει πάθει burnout από δουλειά και παράλληλες δραστηριότητες και η Βούλα προσπαθεί να τον πείσει ότι δεν χωράνε πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη…

Ο Ηλίας το έχει μαράζι να κάνει bachelor πάρτι, αλλά υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο και θα βρεθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στο bachelor της Καίτης. Η Σοφία και ο Άλκης (Κώστας Κάππας) ζουν τον έρωτά τους και ο Μπάμπης κάνει τα πάντα για να τους χωρίσει. Θα τα καταφέρει;

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα (23/9

Λίγα λόγια για το "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα"

Το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα είναι μια ελληνική και κυπριακή κωμική τηλεοπτική σειρά βασισμένη στην ισπανική σειρά «Escenas de Matrimonio» (Σκηνές Γάμου) των Mediaset España & Alba Adriática και στην Ελλάδα προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV.

Στην Κύπρο, από το 2013-2016 η σειρά προβαλλόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma, ενώ από το 2016 η σειρά μεταφέρθηκε στον Alpha Κύπρου, οπότε και λειτούργησε ο σταθμός.

Η σειρά ξεκίνησε με βασικό καστ έξι ηθοποιών: Αντώνης Αντωνίου, Πάνος Βλάχος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Το καστ αυτό διατηρήθηκε μέχρι και το μέσο του τρίτου κύκλου οπότε και αποχώρησαν οι Βλάχος και Τριανταφυλλίδου, με αρκετά νέα ζευγάρια να προστίθενται και να αποχωρούν στους επόμενους κύκλους. Αποτελεί τη μακροβιότερη ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά.

Έκανε πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου 2013, ενώ λόγω της επιτυχημένης πορείας στα νούμερα τηλεθέασης, μέσα στο Μάρτιο του 2014 το κανάλι ανανέωσε τη σειρά για ακόμη ένα κύκλο ο οποίος έκανε πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου 2014.Στις 31 Μαρτίου 2015, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε στην εκπομπή Ελένη ότι η σειρά ανανεώθηκε για τρίτη χρονιά. Στις 9 Μαΐου 2016, επιβεβαιώθηκε από το κανάλι ότι η σειρά θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά.

Στις 6 Μαρτίου 2017, ο Κυριακίδης ανακοίνωσε πως η σειρά ανανεώθηκε για πέμπτη χρονιά. Τον Μάιο του 2018, το κανάλι είχε αποφασίσει και ανακοίνωσε τη διακοπή της σειράς, ωστόσο τον Ιούνιο του ίδιου έτους η σειρά ανανεώθηκε για έκτη χρονιά έπειτα από μεγάλη απαίτηση του τηλεοπτικού κοινού. Τον Μάιο του 2019, ανακοινώθηκε πως η σειρά ανανεώθηκε για 7ο κύκλο επεισοδίων, ενώ έναν περίπου χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2020, υπήρξε ανανέωση για 8ο κύκλο επεισοδίων. . Τον Απρίλιο του 2021, η σειρά ανανεώθηκε για 9ο κύκλο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα: Η νέα εμφάνιση του Μηνά βάζει τη Βούλα σε υποψίες

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα - Τα πρώτα πλάνα με Ρένεση και Κυριακίδη

Share