Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor 2: Ο Αλέξης "εισέβαλε" ξαφνικά στη βίλα - Έντονη η ανησυχία του

Τι συνέβη

The Bachelor 2: Ο Αλέξης
TV24 24.09.2021 00:50
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Λίγο πριν τελειώσει το αποψινό (23/9) επεισόδιο του The Bachelor 2, ο Αλέξης Παππάς εισέβαλε ξαφνικά στη βίλα, λίγο πριν τα κορίτσια κοιμηθούν. Ο λόγος ήταν η Μαριάνθη.

Η εν λόγω παίκτρια κατά την διάρκεια μιας μάσκας προσώπου που έκανε, έπαθε μια αλλεργία στο πρόσωπο της, με αποτέλεσμα να της πέσει αρκετά η διάθεση και τις περισσότερες ώρες να την περνά στο δωμάτιο της.

Ο Αλέξης έμαθε για το συγκεκριμένο άτυχο συμβάν και θέλησε μες την νύχτα να επισκεφθεί τη βίλα προκειμένου να διαβεβαιώσει πως η Μαριάνθη είναι καλά.

Η ίδια μέσα σε όλα του αποκάλυψε πως είναι αρκετά απογοητευμένη καθώς δεν της δίνει αρκετή σημασία ο Αλέξης, με εκείνος όμως να της υπόσχεται πως τα καλύτερα έρχονται! Λίγο νωρίτερα στο μεταξύ η Φαίη προχώρησε σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα.

Η εισβολή του Αλέξη στη βίλα του The Bachelor 2

Ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένος - «Έχω έρθει κοντά με...»

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9) ο Αλέξης Παππάς. Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στις κοπέλες που τον διεκδικούν στο Bachelor 2.

Ο γνωστός ηθοποιός, μετά την αποχώρηση της Ειρήνης, αποκάλυψε πως για μερικές μέρες τρέφει ήδη συναισθήματα ενώ το ενδιαφέρον του παραμένει αρκετά φιλικό.

«Τι καλύτερο από το να περνάω τον χρόνο μου με αυτές τις κοπέλες; Στη φάση που βρίσκομαι στόχος και σκοπός μου είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Θέλω να βρω τη γυναίκα που θα μου κλέψει την καρδιά εδώ. Είναι εντυπωσιακό πόσο ξεχωριστοί χαρακτήρες είναι οι κοπέλες. Με κάποιες έχω ερωτικά συναισθήματα, με κάποιες άλλες φιλικά. Έχω έρθει κοντά με κάποιες κοπέλς, αλλά ερωτευμένος δεν δηλώνω ακόμα.

Αισθάνομαι περίεργα με τις εντάσεις. Θέλω να υπάρχει ησυχία και δεν μου αρέσει να βλέπω εντάσεις που φτάνουν σε αυτά τα όρια. Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους να αλλάξουν κάποια πράγματα που κατονομάζω από την αρχή. Αν αυτό δεν γίνει, τότε είναι λόγος για να μην προχωρήσει με μια κοπέλα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

The Bachelor 2: Έγινε viral το "καυτό" πλάνο της Ιωάννας - "Έβγαλε μάτια" το ζουμ του κάμεραμαν

Πλακώθηκαν άσχημα παίκτριες του Bachelor 2 για τα μάτια του Αλέξη Παππά

Share