Big Brother 2: Τα "έχωσε" ο Πέτσας στον Νίκο - "Έγινες ξαφνικά Άγιος"

Εκνευρισμένος με την κίνηση του να αφήσει την Ευδοκία να νικήσει το βέτο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Τα

Για το αγώνισμα του βέτο δοκιμάστηκαν στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother (23/9). Η Ευδοκία ήταν αυτή που το νίκησε, ωστόσο σε αυτό βοήθηκε και ο Νίκος, μιας και την άφησε να κερδίσει επίτηδες.

Η κίνησή του αυτή ωστόσο έβγαλε από τα ρούχα του τον Παναγιώτη, ο οποίος αμέσως μετά πήγε άρον άρον στον Νίκο και του ζήτησε τον λόγο.

Συγκεκριμένα, του τόνισε πως δεν ήταν καθόλου ωραίο αυτό που έκανε, με τον Νίκο να του απαντά πως και εκείνος το ίδιο θα έκανε για την Ανχελίτα.

Το ξέσπασμα του Παναγιώτη στον Νίκο για το βέτο στο Big Brother 2

Μπαμπάς Πέτσα: «Όταν είδα τις σκηνές από το μπάνιο...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (21/9) ο μπαμπάς του Παναγιώτη Πέτσα, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε τη σχέση του γιου του με την Ανχελίτα καθώς και τις μεταξύ τους στιγμές στο μπάνιο.

Ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα εξήγησε πως βλέπει με πολύ καλό μάτι τη σχέση του με την Ανχελίτα ενώ για τα επίμαχα πλάνα δήλωσε πως καμάρωνε τον γιο του.

«Η Ανχελίτα είναι η καινούρια νύφη μας. Από ότι καταλαβαίνω είναι φουλ ερωτευμένος και το δείχνει, να προσέξει μην πληγωθεί. Από τη στιγμή που είδα πώς την κοίταγε κατάλαβα ότι εκεί έχει στοχεύσει και εννοείται ότι εγκρίνω», είπε αρχικά.

Για την ακατάλληλη σκηνή στο ντουζ είπε: «Καμάρωνα τον γιο μου. Ο Παναγιώτης πέφτει με τα μούτρα και πληγώνεται. Έχει πληγωθεί και τον έχουμε μαζέψει η οικογένεια. Είχε αποφασίσει όλο αυτό το διάστημα να είναι μόνος του, γιατί μετά το GNTM είχε πληγωθεί από μια σχέση. Μόνος του μπήκε στο παιχνίδι και ήξερε τι έκανε».