Big Brother 2: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά το βέτο και την νίκη της Ευδοκίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Για το βέτο αγωνίστηκαν στο αποψινό (23/9) επεισόδιο του Big Brother οι παίκτες, με νικήτρια τελικά την Ευδοκία, η οποία όμως κέρδισε καθώς την άφησε επίτηδες ο Νίκος.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Ευδοκία να μην είναι πια υποψήφια προς αποχώρηση και να παραμένουν ο Νίκος και ο Νικόλας. Λίγο αργότερα, ο Μεγάλος Αδερφός λοιπόν συγκέντρωσε τους παίκτες στο σαλόνι και αποκάλυψε πως οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Νίκος, ο Νικόλας, ο Στηβ και η Μαίρη.

Big Brother 2 Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η πρώτη ανάρτηση της Σοφίας Αλεξανιάν μετά την αποχώρησή της από το Big Brother 2

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother 2, ωστόσο το ταξίδι της διήρκησε λίγο. Ο λόγος για την Σοφία Αλεξανιάν, η οποία προχώρησε στις πρώτες της... αιχμηρές δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω παίκτης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο της από την διάρκεια του παιχνιδιού και ξέσπασε με τα όλα όσα συνέβησαν.

“Αν μείνω, τότε ο δρόμος θα μου γίνει πιο φωτεινός και ξεκάθαρος για το ποια είμαι και που πάω. Θα πάρω ένα μήνυμα απ’ έξω πως ίσως δεν είμαι μόνη μου και όλα θα πάνε καλά.” Αλλά η κοπτοραπτική πήγε σύννεφο και με έβγαλε υπέροχα πεσιμίστρια. Άκου επιθετική εγώ; Η Μαίρη ο Ιούδας το έβγαλε το πόρισμα. Τόση ώρα δέχομαι επίθεση και δεν μιλάω. Μετανιώνω που τα αντιμετώπιζα όλα με χιούμορ έπρεπε να κατέβω στη θέση τους και να τους βάλω άκομψα στη θέση τους.

Με ακούω τόση ώρα να δέχομαι επίθετα και κατηγορίες και εγώ η πάνχαζη δεν αντέκρουσα τίποτα. Με τύλιξαν στο περιτύλιγμα “κακιά” και άντε γεια! Και μου τη λέγανε μη χαρακτηρίζεις, μη χαρακτηρίζεις, θα σας χαρακτηρίσω μια και καλή “σιχάματα” και δεν με νοιάζει πως θα το πάρετε. Πώς έμπλεξα με αυτή τη ………. θεέ μου; Επίδειξη πλούτου και επιπέδου δάπεδου μόνο. Νιώθω ένα πίτουρο που το φάγανε οι κότες” έγραψε χαρακτηριστικά.