Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2 - highlights 23/9: Τα ξεσπάσματα και η κατάρρευση της Σύλιας

Όσα είδαμε χθες

Big Brother 2 - highlights 23/9: Τα ξεσπάσματα και η κατάρρευση της Σύλιας
TV24 24.09.2021 08:05
Από Ελένη Ζουγανέλη

Οι εντάσεις στο ριάλιτι του Big Brother 2 δεν έχουν τέλος, με τους παίκτες να μην κάθονται ούτε μια ημέρα ήρεμοι. Κάθε φορά για κάτι βρίσκουν να τσακωθούν ή να κλάψουν.

Αυτά είναι τα 23/9 highlights του Big Brother 2

Ξέσπασε η Ευδοκία για την ψηφοφορία - «Είμαι απογοητευμένη! Οργανωμένο έγκλημα»

Τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση μάθαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (23/9) του Big Brother 2. Τα αποτελέσματα, ωστόσο, φάνηκαν να απογοήτευσαν αρκετά την Ευδοκία.

Η ίδια έχει βρεθεί αρκετά στο στόχαστρο των υπολοίπων παικτών για αυτό και οι φορές που έχει βγει υποψήφια προς αποχώρηση είναι αρκετές.

Με αφορμή λοιπόν το γεγονός πως εκείνη, ο Νίκος και ο Νικόλας βρίσκονται μια ανάσα πριν την αποχώρησή τους από το παιχνίδι, η Ευδοκία ξέσπασε και τόνισε πως είναι αρκετά απογοητευμένη και πως όλο αυτό είναι ένα καλά οργανωμένο έγκλημα!

Αυτός ο παίκτης νίκησε το βέτο

Την δοκιμασία του βέτο πραγματοποιήσαν στο (23/9) επεισόδιο του Big Brother οι παίκτες. Ωστόσο, το αποτέλεσμα προκάλεσε αρκετές εντάσεις.

Οι διαγωνιζόμενοι λοιπόν χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες, μια των 4 ατόμων και 3 ατόμων. Οι νικητές της κάθε ομάδας πέρασαν στον τελικό και ένας από τους τρεις θα κέρδιζε το βέτο και συνεπώς την ασυλία.

Νικητής θα οριζόταν αυτός θα έφτανε στην τελευταία μπάλα που βρίσκονταν στην αρένα και να αντέξει περισσότερο πάνω σε αυτή.

Τελικά, αυτός που φαινόταν πως θα κερδίσει ήταν ο Νίκος, ο οποίος όμως έπεσε επίτηδες κάτω προκειμένου να την πρωτιά να την πάρει και η Ευδοκία και να μην είναι πια υποψήφια προς αποχώρηση.

Τα "έχωσε" ο Πέτσας στον Νίκο - "Έγινες ξαφνικά Άγιος"

Για το αγώνισμα του βέτο δοκιμάστηκαν στο Big Brother. Η Ευδοκία ήταν αυτή που το νίκησε, ωστόσο σε αυτό βοήθησε και ο Νίκος, μιας και την άφησε να κερδίσει επίτηδες.

Η κίνησή του αυτή ωστόσο έβγαλε από στα ρούχα του τον Παναγιώτη, ο οποίος αμέσως μετά πήγε άρον άρον στον Νίκο και του ζήτησε τον λόγο.

Συγκεκριμένα, του τόνισε πως δεν ήταν καθόλου ωραίο αυτό που έκανε, με τον Νίκο να του απαντά πως και εκείνος το ίδιο θα έκανε για την Ανχελίτα.

Κατέρρευσε η Σύλια - Δεν μπορούσε να μιλήσει από το κλάμα

Τα γενέθλιά της γιόρτασε στο (23/9) επεισόδιο του Big Brother η Σύλια, με τους παίκτες να μπαίνουν ξαφνικά στο σαλόνι, κρατώντας μια όμορφη τούρτα στα χέρια. Φυσικά, εκείνη έπαθε πλάκα και κατενθουσιάστηκε με την κίνηση αυτή.

Λίγο αργότερα, ο Μεγάλος Αδερφός την φώναξε στο δωμάτιο, αποκαλύπτοντας της πως οι γονείς της ήταν αυτοί που έστειλαν την τούρτα. Εκτός από αυτό όμως, οι γονείς αλλά και ο σύντροφος της, της έστειλαν δώρα, συνοδευόμενα από πολύ συγκινητικά γράμματα.

Μόλις η Σύλια τα είδε και τα διάβασε ξέσπασε σε κλάματα, με την ίδια να μην μπορεί να μιλήσει. Ωστόσο, χάρηκε πολύ και αμέσως μετά έδειξε τα δώρα στους υπόλοιπους παίκτες, με τον Στηβ... να γίνει σιωπηλά Τούρκος, μιας και του αρέσει πολύ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κυκλοφόρησε ροζ βίντεο παίκτη του Big Brother 2 - Αυτοϊκανοποιείται μπροστά σε καθρέφτη

Big Brother 2: Κι όμως δεν την λένε Ανχελίτα - Το πραγματικό της όνομα και γιατί το κρύβει

Share