Ασύλληπτο spoiler για τον Σασμό - Ο δολοφόνος του Στεφανή είναι...

Προσοχή ακολουθεί διαρροή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτο spoiler για τον Σασμό - Ο δολοφόνος του Στεφανή είναι...

Ο Στρατής Χατζησταματίου, ο τηλεοπτικός Μανόλης, της σειράς του Alpha, «Σασμός», που σημειώνει νούμερα "φωτιά" στην τηλεθέαση, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε spoiler για τον δολοφόνο του Στεφανή, του οποίου η κηδεία έκανε χαμό στο twitter.

«Θα χρειαστεί να κάνουν λίγο υπομονή οι τηλεθεατές, ώσπου να αποκαλυφθεί το μυστικό της δολοφονίας του Στεφανή. Δεν θα μαρτυρήσει εύκολα τον δολοφόνο στην αστυνομία. Κάποια στιγμή, όμως θα λυγίσει», ανέφερε αρχικά.

Ποιος σκότωσε τον Στεφανή στον Σασμό;

«Αυτό το μυστικό αποτελεί πολύ βαρύ φορτίο, για τον ίδιο που το γνωρίζει και γι αυτόν που θα το μάθει. Ο Μανόλης είδε έναν άνθρωπο πολύ γνωστό του, πολύ κοντινό και σε εκείνον και στον Νικηφόρο» σημείωσε.

«Ο Μανόλης είναι ένας ήρωας καταπιεσμένος και φοβισμένος. Η ανάκριση είναι μία διαδικασία πολύ ακραία γι αυτόν και, κουβαλώντας ένα μυστικό τέτοιο σαν αυτό που κουβαλάει, πιέζεται πολύ», ολοκλήρωσε.

«Θα υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή για τον θάνατο του Στεφανή»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (21/9) ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον θάνατο του χαρακτήρα του, του «Στεφανή» στον Σασμό και θέλησε να δώσει και ένα μικρό spoiler για τον δολοφόνο.

Ο Σασμός είναι μία σειρά που από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής της, κατάφερε να συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο παρακολουθεί παθιασμένα τις εξελίξεις ενώ παράλληλα σχολιάζει τα όσα γίνονται και στο Twitter.

«Τώρα έχουμε ένα κομβικό σημείο, είναι ο θάνατος του “Στεφανή”. Ο “Σεφανής” τελειώνει ως φυσική διαδρομή μέσα στη σειρά, όμως θα πρέπει να διαλευκανθεί ο φόνος. Ο ρόλος θα έχει flashback. Οπότε κάπως παραμένω στη σειρά μέσα στα επεισόδια που θα έρχονται. Πιο πολύ ως παλαιότερες στιγμές, όχι ως πνεύμα, τουλάχιστον προς το παρόν.

Σεναριακά ξέρω ποιος με έχει σκοτώσει, τον είδα άλλωστε. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι θα υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Ο κόσμος συνδέεται με τους ήρωες που κάνεις. Έτσι κι αλλιώς είμαστε βορρά στην κριτική των ανθρώπων, εμείς εκθέτουμε τους ρόλους. Αυτό είναι το ενδιαφέρον στη δουλειά μας», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.