Ήλιος (24/9): Η Ελένη θα έρθει πιο κοντά με τον Ιάσωνα - Ποιο θα είναι το μυστικό που θα της ομολογήσει;

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ήλιος (24/9): Η Ελένη θα έρθει πιο κοντά με τον Ιάσωνα - Ποιο θα είναι το μυστικό που θα της ομολογήσει;

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει και στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος αφού η Ελένη θα πλησιάσει αρκετά τον Ιάσωνα. Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο καθώς δύσκολες ήταν οι ώρες και για την Αλίκη στο χθεσινό επεισόδιο μετά από το τρομακτικό δίλλημα που είχε.

Αυτά θα δούμε σήμερα στον Ήλιο

Η Αλεξάνδρα πιέζει την Αλίκη να ξεχάσει για πάντα το κοινό τους μυστικό και να μην προκαλέσει η ίδια την καταστροφή τους μιλώντας γι’ αυτό στον Δημήτρη. Ο Νικήτας αποφασίζει να μιλήσει στην Αθηνά για τις απειλές της Τζένης κι εκείνη του λέει ότι πρέπει να φύγει άμεσα από την πόλη.

Η Δάφνη ψάχνει να βρει τρόπο να φύγουν μακριά με το μωρό. Ο Χρήστος, απογοητευμένος, είναι έτοιμος να σταματήσει να την ψάχνει, όταν μια κάμερα της πόλης την καταγράφει και οι ελπίδες του να βρει το γιο του αναζωπυρώνονται.

Η Ελένη πλησιάζει τον Ιάσωνα κι εκείνος της ομολογεί το μυστικό του… Η Αλίκη τρομοκρατείται όταν μαθαίνει ότι ο Δημήτρης βρήκε ένα δυνατό στοιχείο που θα τον οδηγήσει στην εξιχνίαση του φόνου του Βολίδη.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά Ήλιος

Στον Ήλιο, την ώρα που η Αλεξάνδρα βρίσκεται στο στόχαστρο της αστυνομίας για τον φόνο του Βολίδη, η Ελσα μαθαίνει από κάποιες ανώνυμες πληροφορίες για την εμπλοκή της στο έγκλημα και δεν τις αφήνει ανεκμετάλλευτες.

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη

Η Αλίκη είναι τρομοκρατημένη. Πηγαίνει στην Αλεξάνδρα: «Η αστυνομία έχει ένα αδιάσειστο στοιχείο για τον φόνο του Βολίδη. Αργά ή γρήγορα θα φτάσουν σε μας», της αναφέρει έντρομη και της τονίζει: «Πρέπει να πούμε την αλήθεια στον Δημήτρη πριν να είναι πολύ αργά και για τις δύο μας» - Δείτε εδώ τι συμβαίνει μεταξύ τους.

«Δεν θα πεις τίποτα», είναι η απάντηση της Αλεξάνδρας για μια ακόμη φορά. Η Αλίκη όμως δεν μπορεί να ησυχάσει. Την ίδια ώρα η Ελσα πηγαίνει στην αστυνομία. «Ηρθα να καταγγείλω πως έγινε απόπειρα δολοφονίας εναντίον μου», λέει στον Δημήτρη. Το πρόσωπο που κατονομάζει ως υπεύθυνο ανοίγει νέο κύκλο σύγκρουσης για τον Λαϊνά. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ένα νέο στοιχείο οδηγεί τον αστυνόμο να ζητήσει από την Αλεξάνδρα να δώσει δείγμα DNA για να το συγκρίνει με αυτό που βρέθηκε στο πτώμα.

Ήλιος spoiler

«Δεν καταλαβαίνω. Με κατηγορείς για κάτι; Δεν θα το κάνω», του απαντάει. Οταν, όμως, εκδίδεται ένταλμα, αναγκάζεται να προχωρήσει στη διαδικασία και επιβεβαιώνει τον φόβο της ότι είναι η βασική ύποπτη για τον φόνο. Ο Δημήτρης με τη σειρά του υποψιάζεται πως η Ελσα Παναγιωτίδη είναι πλέον επικεφαλής στις επιχειρήσεις του Μενέλαου. Ενας κρατούμενος, όμως, μέλος της σπείρας, κάνει μία αναπάντεχη αποκάλυψη που μπερδεύει ακόμα περισσότερο την αστυνομία και συγκλονίζει την Ελσα.

Η Ελσα μαθαίνει από κάποιες ανώνυμες πληροφορίες για την εμπλοκή της Αλεξάνδρας και της Αλίκης στο έγκλημα. «Ξέρω ότι εσύ και η Αλίκη είστε πίσω από τη δολοφονία του Βολίδη», της λέει. «Τολμάς και μιλάς εσύ;», της απαντάει εξοργισμένη η Αλεξάνδρα. «Δεν σε φοβάμαι όσο κι αν προσπαθείς να με τρομοκρατήσεις. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να πω στον Λαϊνά πως η γυναίκα του και η πρώην πεθερά της είναι πίσω από το έγκλημα. Και μπορώ να το κάνω». «Δεν είσαι σε θέση να με απειλείς.

Να ξέρεις ότι γνωρίζω πολύ καλά ότι είσαι πίσω από όλες τις βρομοδουλειές του Μενέλαου και τη δολοφονία του γιου μου. Οταν το αποδείξω θα σε συντρίψω, θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», αντεπιτίθεται η Αλεξάνδρα. Λίγο αργότερα η Αλίκη βρίσκεται στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις και μαθαίνει τυχαία ότι νοσηλεύεται η σύζυγος του Βολίδη. Αποφασίζει να πάει να τη δει. «Ο άντρας μου εξαφανίστηκε σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι πριν από 18 χρόνια. Εζησα από τότε με την ελπίδα να τον βρω ζωντανό.

Ξόδεψα χρήματα και αφιέρωσα τη ζωή μου στο να ανακαλύψω κάποιο ίχνος του, χωρίς αποτέλεσμα», της εξομολογείται εκείνη. Στην αποκαλυπτική συνάντησή της με τη Μαργαρίτα Βολίδη οι τύψεις της Αλίκης ενισχύονται. Την επισκέπτεται ξανά, αυτή τη φορά για να της πει όλη την αλήθεια για τη νύχτα του φόνου του άντρα της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, κάποια μυστηριώδη τηλεφωνήματα αναστατώνουν και φοβίζουν την Ελσα.