The Bachelor 2: Αυτή είναι η παίκτρια που δεν πήρε τριαντάφυλλο

Ο Αλέξης την έδιωξε γιατί έβαλε τη φιλία της πάνω από τον έρωτα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Αυτή είναι η παίκτρια που δεν πήρε τριαντάφυλλο

Ακόμη ένα επεισόδιο του «The Bachelor» οδηγήθηκε στο τέλος του, με τον Αλέξη Παππά να αποφασίζει στην τελετή των ρόδων το ποια κορίτσια θα συνεχίσουν την ερωτική περιπέτεια μαζί του, αφήνοντας μία εξ αυτών εκτός παιχνιδιού.

Το επεισόδιο της Παρασκευής (24/9) είχε αρκετά περιστατικά προς σχολιασμό να μας προσφέρει, με τα κορίτσια να διεκδικούν τον Bachelor «με νύχια και με δόντια». Έφτασαν σε σημείο να παίξουν ποδόσφαιρο, όπως και να επιχειρήσουν να κάνουν «χαλάστρα» σε όποια επιθυμούσε να έρθει πιο κοντά με τον Αλέξη.

Ο Αλέξης Παππάς, όμως, είχε τον τελευταίο λόγο στην τελετή των ρόδων. Μετά από μια αγχωτική διαδικασία, τόσο για τον ίδιο όσο και τα κορίτσια, εκείνη που αποχωρεί από τη βίλα είναι η Βάσω.

Η αποχώρηση στο The Bachelor 2

Εντυπωσιασμένη η Σία Βοσκανίδου με τον Αλέξη - «Είναι άντρακλας»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Σία Βοσκανίδου το πρωί της Πέμπτης (23/9), με αφορμή την προχθεσινή (22/9) της εμφάνιση στο The Bachelor. Η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε μέσα σε όλα στον Αλέξη Παππά.

Η ίδια μετά το τέλος του ριάλιτι ξεκίνησε καριέρα στο χώρο του τραγουδιού, στο πλευρό συγκεκριμένα του Θέμη Αδαμαντίδη. Η Σία μάλιστα τραγούδησε στο ρομαντικό δείπνο της Γιώτας και του Αλέξη το βράδυ της Τετάρτης, με την ίδια να δηλώνει συγκινημένη που επέστρεψε στη βίλα.

«Με το που γύρισα από την Ιταλία έβαλα να δω Bachelor. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Αλέξης Παππάς, είναι άντρακλας. Στην αρχή λίγο συγκινήθηκα, μετά έλεγα “ήμουν πέρσι εγώ εκεί;”. Είναι όλο περίεργο στο μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά.