Big Brother 2: Μπαμπάς δύο παιδιών ο νέος συγκάτοικος στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Ο δεύτερος νέος παίκτης για σήμερα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Μπαμπάς δύο παιδιών ο νέος συγκάτοικος στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Στο σημερινό live του Big Brother 2 (24/9), είχαμε μερικές εκπλήξεις. Μετά την είσοδο της Μαρίας Αλεξόγλου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα ανακοίνωσαν την είσοδο ενός ακόμα συγκατοίκου στο σπίτι, του Μιχάλη Γαβαλά.

Ο Μιχάλης είναι 33 ετών, έρχεται από την υπέροχη Αμοργό και είναι μπαμπάς δύο παιδιών. Η είσοδός του έφερε πολλά χαμόγελα ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

Ο ίδιος βέβαια δεν έκρυψε το άγχος του για το νέο αυτό βήμα, αν και πήρε μία πολύ καλή συμβουλή από τον Δημήτρη Πυργίδη.

Αυτός είναι ο νέος παίκτης του Big Brother 2

Ο Πυργίδης αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση του με την Άννα Μαρία

Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι ο σημερινός καλεσμένος στο Live του Big Brother 2. Μετά την εντυπωσιακή άφιξή του και τα υπέροχα σχόλια που έκανε για τη Ναταλί Κάκκαβα, μίλησε για τη σχέση του με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, μετά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν έρθει πιο κοντά.

Όπως εξήγησε ο Δημήτρης Πυργίδης, η σχέση του με την Άννα Μαρία πάγωσε μιας και μπήκε στη μέση ο κορωνοϊός και έτσι δεν είχαν την ευκαιρία να βρεθούν.

«Με την Άννα Μαρία πλάκωσε ο κορωνοϊός, χαθήκαμε όλοι και δεν έγινε τίποτα. Εγώ Θεσσαλονίκη κι αυτή Κρήτη, οπότε δεν γινόταν τίποτα, δεν υπήρξε connection», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.