The Bachelor 2 - highlights 24/9: To "κοτόπουλο μπλοκ" στην Φένια, ο καβγάς και η αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 24/9: To

Μια αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 24/9 επεισόδιο του The Bachelor 2 με παίκτρια να επιστρέφει στο σπίτι της. Ωστόσο, μέχρι να γίνει αυτό είχαμε πολλούς τσακωμούς στην βίλα.

Τα 24/9 highlights του Bachelor 2

Τα ασύλληπτα συνθήματα των κοριτσιών για τον Αλέξη Παππά

Στο «The Bachelor» έχουμε δει τα πάντα και τα κορίτσια δε σταματούν ποτέ να μας εκπλήσσουν, βρίσκοντας αυτή την φορά ένα σύνθημα για τον Αλέξη Παππά, ώστε να του δείξουν τη λατρεία τους.

Ο Bachelor κάλεσε ορισμένα κορίτσια, ώστε να παίξουν ποδόσφαιρο, διεκδικώντας ένα πάρτι μαζί του. Ο ίδιος θα ήταν διαιτητής, βλέποντας τις παίκτριες να προσπαθούν να βάλουν... γκολ στην καρδιά του μέσα από μια φούσκα, και οι κοπέλες ενθουσιάστηκαν με τη δοκιμασία.

Όταν, μάλιστα, σχηματίστηκαν οι ομάδες και ανακοινώθηκε το έπαθλο, τα κορίτσια, άφησαν λίγο στην άκρη τους καυγάδες και άρχισαν να φωνάζουν «Έλα Παππά, Παππά και δώσε μας φιλιά».

Η Έλενα έπιασε στα «πράσα» τον Αλέξη με την Αθηνά

Το «The Bachelor» μας προσφέρει κάθε φορά αφορμή... να δακρύσουμε από τα γέλια, με μια ακόμη στιγμή του Αλέξη Παππά με ένα εκ των κοριτσιών να προσφέρει άλλη μια αφορμή να «λυγίσουμε».

Συγκεκριμένα, ο Bachelor άρχισε να απομονώνει τις κοπέλες μία προς μία στο μεταξύ τους πάρτι με ποτά, μετά τη νίκη τους στον αγώνα ποδοσφαίρων, διαλέγοντας να πάρει κάποια στιγμή την Αθηνά από την Νέα Υόρκη. Η συνομιλία τους εξελίχθηκε εξαιρετικά και ο Αλέξης ζήτησε από την Αθηνά να τον φιλήσει.

Η Αθηνά άρχισε να τον φιλά, μετά το... άκυρο που του είχε ρίξει σε δική του απόπειρα, και η Έλενα βρέθηκε μπροστά στο σκηνικό, επιχειρώντας στην αρχή να διακόψει. Η ίδια σοκαρίστηκε από το περιστατικό και εκνευρίστηκε με τον Αλέξη, ζητώντας του μετά το λόγο.

Όταν, όμως, εκείνος της εξήγησε πως η στάση της δεν είναι σωστή, «ντύνοντάς» τη με ορισμένα κομπλιμέντα, η Έλενα σταμάτησε να δείχνει τη ζήλεια της.

Η Έλενα έκοψε στη μέση το ραντεβού της Φένιας

Άλλο ένα απίστευτο περιστατικό είχε ως πρωταγωνίστρια την Έλενα στο «The Bachelor», με την ίδια να διαλέγει να κάνει για τρίτη φορά «κοτόπουλο μπλοκ», όπως θα το έλεγε η Αθηνά της Νέας Υόρκης σε ραντεβού του Αλέξη Παππά, μόνο και μόνο για να μουρμουρίσει.

Ο Αλέξης έστειλε γράμμα για ατομικό ραντεβού στα κορίτσια και εκείνη, που διάλεξε, ήταν η Φένια. Η ίδια ετοιμαζόταν για να πάει να τον συναντήσει στον προσωπικό του χώρο, όταν η Έλενα, που είχε ήδη νεύρα από το φιλί με την Αθηνά, τη σταμάτησε για λίγο με το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης.

Συγκεκριμένα, είχε δικαίωμα με αυτό το τριαντάφυλλο να συναντήσει τον Αλέξη πριν το κάνει η Φένια και το έκανε για να... παραπονεθεί για το φιλί με την Αθηνά και το ραντεβού με τη συμπαίκτριά της. Ο Αλέξης ήταν φανερά ενοχλημένος, καθώς του ζήτησε μέχρι και να του δώσει ένα από τα τριαντάφυλλα στην τελετή των ρόδων, φοβούμενη πως θα φύγει.

Άγριος καυγάς μέσα στο σπίτι πριν το ραντεβού της Φένιας

Ένας άγριος καβγάς συνέβη για ακόμη μια φορά στη βίλα του «The Bachelor», με τα κορίτσια να αρχίζουν να τσακώνονται με αφορμή τη συμπαίκτριά τους, που διάλεξε για το ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια που θέλησε να δει στον προσωπικό του χώρο ο Bachelor, ήταν η Φένια, γεγονός που... άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στη βίλα. Δεν ήταν μονάχα η αντίδραση της Έλενας, που αποφάσισε να «μπλοκάρει» την Φένια, αλλά η συνέχεια δόθηκε με πρωταγωνίστρια την Αθηνά της Νέας Υόρκης.

Η ίδια τσακώθηκε άγρια, ειδικά με την Ντίνα και την Άννα, κάτι που έγινε και με τις δύο τελευταίες μεταξύ τους. Όταν, δε, η Ντίνα άρχισε να «ξεσπά», η Αθηνά, που είχε απομακρυνθεί, γύρισε για να της πει πως «αυτός είναι ο λόγος που δε θα βρεις ποτέ άνδρα και θα μείνεις με τα ζωάκια σου μόνο».

Νωρίτερα, μάλιστα, η Φένια είχε τσακωθεί με την Έλενα, με αφορμή το... κοτόπουλο μπλοκ που της έκανε, για να επισκεφθεί τον προσωπικό χώρο του Αλέξη, πριν από το ραντεβού.

Αυτή είναι η παίκτρια που δεν πήρε τριαντάφυλλο

Ακόμη ένα επεισόδιο του «The Bachelor» οδηγήθηκε στο τέλος του, με τον Αλέξη Παππά να αποφασίζει στην τελετή των ρόδων το ποια κορίτσια θα συνεχίσουν την ερωτική περιπέτεια μαζί του, αφήνοντας μία εξ αυτών εκτός παιχνιδιού.

Το επεισόδιο της Παρασκευής (24/9) είχε αρκετά περιστατικά προς σχολιασμό να μας προσφέρει, με τα κορίτσια να διεκδικούν τον Bachelor «με νύχια και με δόντια». Έφτασαν σε σημείο να παίξουν ποδόσφαιρο, όπως και να επιχειρήσουν να κάνουν «χαλάστρα» σε όποια επιθυμούσε να έρθει πιο κοντά με τον Αλέξη.

Ο Αλέξης Παππάς, όμως, είχε τον τελευταίο λόγο στην τελετή των ρόδων. Μετά από μια αγχωτική διαδικασία, τόσο για τον ίδιο όσο και τα κορίτσια, εκείνη που αποχωρεί από τη βίλα είναι η Βάσω.