Αναβάλλεται μέχρι νεoτέρας η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Τι συμβαίνει;

Έγινε γνωστό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναβάλλεται μέχρι νεoτέρας η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Τι συμβαίνει;

Aναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η πρεμιέρα της εκπομπής της Ηλιανας Παπαγεωργίου στον ALPHA, Style me up. Μπορεί να είχε προγραμματιστεί να βγει στον αέρα την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί.

Τι και αν τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, φαίνεται ότι το Just the 2 of us (που κάνει σήμερα πρεμιέρα), είχε προτεραιότητα και το κανάλι ήθελε μεγαλύτερο στοκ επεισοδίων, όπως γράφει στο ρεπορτάζ της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Και τα δυο είναι παιχνίδια παραγωγής Barking Well Μedia και μοιράζονται τα ίδια πλατό στο Γαλάτσι. Το ριάλιτι μόδας όταν λοιπόν τελικά βγει στις οθόνες μας, θα παίζει κάθε μεσημέρι στις 13.00 και θα παίρνει σκυτάλι από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η ανακοίνωση του ALPHA για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έρχεται πιο ανανεωμένη από ποτέ καθώς την φετινή τηλεοπτική σεζόν θα την δούμε και πάλι μέσα από την συχνότητα του ALPHA αλλά με διαφορετικούς συνεργάτες αυτή τη φορά.

Ο λόγος για την εκπομπή «Style Me Up» όπου στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ στο πλευρό της θα είναι μαζί με τις Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και Ραμόνα Βλαντή οι οποίες θα υποδέχονται καθημερινά στο πιο style up σκηνικό γυναίκες και άνδρες έτοιμους για αλλαγές!

Ηλιάνα; Αλεξάνδρα; Ή Ραμόνα; Ποια από τις τρεις κριτές θα καταφέρει να την εμπιστευτούν και να αναλάβει το makeover? Τη «μεταμόρφωση» των μαλλιών και τον σχολιασμό αναλαμβάνει ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Το τρέιλερ της εκπομπής “Style me up” παραπέμπει στο ξεφύλλισμα ενός περιοδικού μόδας με τις τρεις κριτές να «φωτογραφίζονται» πανέτοιμες για αλλαγές! Δείτε επίσης τι ψήφισε το κοινό στο Instagram για το αν θέλει να την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξανά σε ρόλο παρουσιάστριας.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της εκπομπής Style Me Up