Στιγμές ερωτικού πάθους στον Σασμό - Ζευγάρι Μαθιός και Βασιλική

Έτσι θα καταλήξουν μαζί! Καρέ καρέ το πρώτο τους φιλί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ερωτικού πάθους στον Σασμό - Ζευγάρι Μαθιός και Βασιλική

Στον Σασμό, η μεγάλη αδυναμία του Μαθιού, ο μεγάλος πόνος στην καρδιά του και ο λόγος που δεν έφτιαξε τη ζωή του ήταν και είναι η Βασιλική. Μετά τη δολοφονία του Στεφανή αλλά και τις αποκαλύψεις για την παράνομη σχέση του, ο Μαθιός βρίσκεται συνεχώς δίπλα της και δίπλα στον Νικηφόρο. Τώρα πια δεν μπορεί να κρυφτεί και αφήνει τα συναισθήματά του ελεύθερα... Η Βασιλική και ο Μαθιός γίνονται ζευγάρι!

Οι παράνομοι έρωτες στον «Σασμό» ανθίζουν! Ετός από την Αστέρη και την Αργυρώ, έχουμε το κρυφό αίσθημα του Αντώνη για τη Μαρίνα, αλλά, όπως θα δούμε αργότερα, ένας μεγάλος έρωτας από το παρελθόν έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, με απρόβλεπτες συνέπειες. Η Βασιλική βιώνει μια πολύ άσχημη κατάσταση, ενώ ο Μαθιός βρίσκεται πάντα δίπλα της όπως και στον Νικηφόρο, στον οποίο δείχνει σχεδόν πατρικό ενδιαφέρον. Μετά από μια περιπέτεια του Νικηφόρου, όπου γυρίζει σπίτι χτυπημένος, η Βασιλική τρελαίνεται. Φοβάται για τον γιο της, καθώς είναι ο μόνος που της έχει μείνει στη ζωή. Ενώ, από την άλλη μια πρωταγωνίστρια μένει έγκυος.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ από το περιοδικό TiViSirial

Μόλις ο Μαθιός μαθαίνει τον ξυλοδαρμό του Νικηφόρου, οργισμένος φτάνει στο σπίτι και βλέπει μια Βασιλική βυθισμένη στη θλίψη: «Βασιλική, εγώ είμαι εδώ για σένα και για τον γιο σου. Μη σε νοιάζει τίποτα. Δεν θα σας αφήσω ποτέ», της υπόσχεται. Η Βασιλική τον κοιτάζει με αγάπη και του πιάνει το χέρι: «Μαθιό, τι θα έκανα αν δεν είχα και εσένα να μας συντρέχεις; Βλέπεις, πέσανε όλα μαζί, δεν ξέρω τι θα κάνω! Ο Νικηφόρος θα φύγει, θα πάει για τις σπουδές του», του τονίζει. Ο Μαθιός την κοιτάζει στα μάτια και η ένταση της στιγμής τους φέρνει ακόμα πιο κοντά. Στο μεταξύ η Καλλιόπη έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με αυτή τη σχέση, καθώς ο Μαθιός έχει σχεδόν αφοσιωθεί στη Βασιλική και τον γιο της: «Είπαμε να τους συμπαρασταθεί, αλλά όχι κι έτσι. Μόνο που δεν τον έχει υιοθετήσει τον Νικηφόρο. Τι πράματα είναι αυτά; Θα μας πιάσουν στο στόμα τους, όλη μέρα με τη χήρα και τον γιό της», λέει και μέσα της κάτι την καίει.

Σασμός Βασιλική και Μαθιός ζευγάρι

Έτσι θα γίνουν ζευγάρι στον Σασμό, Βασιλική και Μαθιός

Ωστόσο ο Μαθιός είναι αποφασισμένος να σταματήσει πλέον να «θάβει» τα συναισθήματά του για τη Βασιλική. Ετσι κάποια στιγμή που είναι μόνοι τους, βρίσκει τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έρωτά του: «Βασιλική, άλλη γυναίκα από σένα δεν υπάρχει για μένα. Χρόνια τώρα η έννοια μου και η καρδιά μου είναι σε σένα. Σ’ αγαπάω Βασιλική, σ’ αγαπάω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Πάντα σ’ αγαπούσα», της ομολογεί και δίνουν γεμάτοι ένταση το πρώτο τους φιλί! Το πάθος ανάμεσά τους ξεχειλίζει. Η Βασιλική σαν από πάντα να περίμενε αυτή την εξομολόγηση, αυτό το πάθος, αυτόν τον άντρα. Και ο Μαθιός μέσα από το πάθος τους βρίσκει τη λύτρωση. Οι στιγμές τους σχεδόν μυστηριακές, γεμάτες πόθο αλλά και απελπισία, καθώς αυτός ο έρωτας είναι μοιραία καταδικασμένος. Ποιο όμως είναι το νέο πρόσωπο που μπαίνει στην σειρά;

Η Καλλιόπη, από την άλλη, αρχίζει να καταλαβαίνει ακόμα περισσότερα. Υποψιάζεται ότι ο λόγος που ο Μαθιός δεν έχει κάνει ακόμα οικογένεια είναι η Βασιλική. Με τρόμο ενώνει το παζλ και είναι πλέον σίγουρη ότι η Βασιλική είναι η μεγάλη αγάπη του γιου της, ο πόνος του και το μαράζι του και αυτό την κάνει έξαλλη. Στο μυαλό της είναι ότι η Βασιλική κατάστρεψε τον γιο της και είναι πλέον έτοιμη να την καταστρέψει κι αυτή με την σειρά της, μια και καλή και για... πάντα!