Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σε ξένα χέρια: Πρεμιέρα σήμερα (27/9) για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Η απαγωγή ενός βρέφους φέρνει τα πάνω κάτω

Σε ξένα χέρια: Πρεμιέρα σήμερα (27/9) για τη νέα σειρά της ΕΡΤ
TV24 27.09.2021 09:46
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η ΕΡΤ έρχεται με μία νέα σειρά στη μάχη της μυθοπλασίας, με τίτλο «Σε ξένα χέρια», η οποία μάλιστα κάνει πρεμιέρα σήμερα (27/9). Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές μιας και η σειρά ξεκινά με την απαγωγή ενός μωρού η οποία θα φέρει τα πάνω κάτω, ενώ το σίριαλ αυτό θα σημάνει και την επιστροφή της Βάσως Λασκαράκη στην τηλεόραση.

Αυτά θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς Σε Ξένα Χέρια

Ο Χαράλαμπος Φεγκούδης, ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας snacks, καλείται να αντιμετωπίσει την κρισιμότερη στιγμή της επιχειρηματικής και προσωπικής του ζωής.

Καλείται ή να αφεθεί να τον καταπιούν τα τεράστια χρέη χάνοντας τα πάντα και δίνοντας απερίγραπτη ικανοποίηση στον μισητό του ανταγωνιστή Πιπερόπουλο ή να πιαστεί από τα μαλλιά όπως ο πνιγμένος.

Συγκεκριμένα, να πιαστεί από τα μαλλιά της κόρης του Πιπερόπουλου, που είναι αρρωστημένα εpωτευμένη με τον γιο του Φεγκούδη, Μάνο, και να τους παντρέψει. Έτσι, με συμπέθερο τον Πιπερόπουλο θα πάρει χάρη για κάποιο διάστημα από τις τράπεζες και θα ανασυνταχθεί προκειμένου να βρει λύση.

Ο Μάνος, όμως, ούτε να δει στα μάτια του την κόρη του Πιπερόπουλου. Παράλληλα, σχεδιάζεται η απαγωγή ενός βρέφους εντελώς άσχετη με τα παραπάνω, μόνο που δεν θα αποδειχτεί και τόσο άσχετη τελικά.

Η πλοκή της νέας σειράς της ΕΡΤ

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σε ξένα χέρια: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τότε κάνει πρεμιέρα

Share