Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Αυτός θα είναι ο καλεσμένος "φωτιά" στην μεγάλη πρεμιέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Στις οθόνες μας επιστρέφει σε λίγες ημέρες η εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου, που πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του. Μετά από το διάλειμμα του καλοκαιριού, επιστρέφει ανανεωμένη και με συγκλονιστικές εξομολογήσεις από ανθρώπους που έχουν πολλά να πουν.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για Ενώπιος Ενωπίω και Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στο καθιερωμένο του ραντεβού με την εκπομπή που έχει γράψει τη δική της ιστορία για περισσότερες από τρεις δεκαετίες στο τηλεοπτικό τοπίο. Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 23:30, η εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω θα είναι και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με καλεσμένο τον Βασίλη Σπανούλη.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου τον Βασίλη Σπανούλη και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Ο θρύλος του μπάσκετ -σε μια συνέντευξη από καρδιάς- αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και κάνει τον απολογισμό της λαμπρής του διαδρομής. Το ξεκίνημα στη Λάρισα και τα πρώτα βήματα στο Μαρούσι. Το παρασκήνιο της πολυσυζητημένης μεταγραφής του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό. Η σχέση του με την Ολυμπία και τα έξι παιδιά του. Τι πιστεύει για τον Νίκο Γκάλη και για τον Παναγιώτη Γιαννάκη;

Τι λένε για τη θρυλική πορεία του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, αλλά και κορυφαίοι παίκτες και προπονητές;

Η απρόσμενη αποκάλυψη του Νίκου Χατζηνικολάου για την οικογένειά του στο δελτίο του ΑΝΤ1

Μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Παρασκευής (24/9), ο Νίκος Χατζηνικολάου αποφάσισε να κάνει μία απρόσμενη αποκάλυψη για την οικογένειά του και συγκεκριμένα για τους γιους του με αφορμή τη συζήτηση γύρω από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος παρουσιαστής εξήγησε πως δεν επέτρεψε στους γιους του να πάνε σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε μιας και δεν έχουν συμπληρωθεί μέχρι στιγμής, οι 14 μέρες από τον εμβολιασμό τους.

Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι είναι σπάνιες οι αναφορές του στην οικογένειά του.

«Έχουμε και τη μεγάλη ιστορία με τα παιδικά πάρτι. Το έζησα σήμερα εγώ στο σπίτι γιατί και οι δύο γιοι μου είχαν πάρτι το Σαββατοκύριακο, δεν τους άφησα να πάνε γιατί δεν έχουν κλείσει τις 14 ημέρες από τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Θέλουν άλλη μια εβδομάδα και βιώνω μια στεναχώρια. Αλλά νομίζω καλύτερα να βιώσουμε μια στεναχώρια για λίγες ημέρες και να είμαστε όλοι προσεκτικοί», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου.