GNTM 4: Φωτογραφήθηκε πρώτη άλλα τρέλανε τους πάντες - Με το στόμα ανοιχτό οι κριτές

Έθεσε τον πήχη ψηλά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Φωτογραφήθηκε πρώτη άλλα τρέλανε τους πάντες - Με το στόμα ανοιχτό οι κριτές

Αισθησιακές πόζες, σαπουνάδες, νερά, σφουγγάρια και αυτοκίνητα: Αυτά είναι τα στοιχεία της αποψινής φωτογράφισης του GNTM 4 που θα δώσει σε μερικούς παιίκτες το εισιτήριο για το σπίτι.

Η πρώτη που κλήθηκε να φωτογραφηθεί ήταν η Μαρία, η οποία μόλις άκουσε ότι ήταν η πρώτη παίκτρια που θα διαγωνιζόταν αγχώθηκε αρκετά.

Ωστόσο, πέταξε από πάνω της κάθε ντροπή ανασφάλεια και τρέλανε τους πάντες με τις σέξι πόζες της! Οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό ενώ οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι ανέφεραν πως έθεσε τον πήχη πολύ ψήλα! Η μόνη παίκτρια ωστόσο που δεν χρειάζεται να αγχωθεί είναι η Ειρήνη, η οποία κέρδισε και το golden pass αλλά και μια θέση στο σπίτι.

Η φωτογράφιση της Μαρίας στο GNTM 4

Την έκοψαν στο GNTM παρά το Wild Card και ανακοίνωσε πως μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες

Ο νέος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες επιστρέφει και θα δούμε πολλούς νέους χαρακτήρες που θα φέρουν τα πάνω κάτω. Ωστόσο, ανάμεσα στους νέους αυτούς ηθοποιούς θα δούμε και μια κοπέλα που πήγε στις auditions του GNTM 4, πήρε το wild card, ωστόσο κόπηκε.

Ο λόγος για την Σταματίνα Μυτιλιναίου, η οποία ενθουσίασε τον Δημήτρη Σκουλό και πήρε την Wild Cart του. Μετά την προβολή της συμμετοχής της στο ριάλιτι, βρέθηκε στην εκπομπή Breakfast@Star και αποκάλυψε το νέο της επαγγελματικό βήμα.

«Ασχολούμαι με την υποκριτική. Θα είμαι στις “Άγριες Μέλισσες” σε πολύ μικρό ρόλο αυτή τη σεζόν. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, δεν μπορώ να πω κάτι αλήθεια. Μην μου θυμώνετε. Είναι πολύ μικρός ρόλος», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα.

TAGS