GNTM 4: Παραλίγο ατύχημα στην φωτογράφιση - Λαχτάρισαν όλοι

Γλίστρησε από τα πολλά νερά και επέσε κάτω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Παραλίγο ατύχημα στην φωτογράφιση - Λαχτάρισαν όλοι

Σε μια πολύ σέξι φωτογράφηση κλήθηκαν να διαγωνιστούν οι παίκτες του GNTM 4 προκειμένου να κερδίσουν μια θέση στο σπίτι. Σκοπός ήταν να πλένουν το αυτοκίνητο, όσο πιο αισθησιακά μπορούσαν.

Λίγο μετά την Μαρία, που τρέλανε τους πάντες με τις πόζες της, σειρά είχε η Ιωάννα. Το επίδοξο νεαρό μοντέλο έβαλε τα δυνατά του, ωστόσο γλίστρησε μετά από λίγο και παραλίγο να... βρεθεί στην αγκαλιά του φωτογράφου!

Φυσικά τρόμαξαν όλοι αλλά ευτυχώς εκείνος την κράτησε και δεν έγινε κάποιο ατύχημα.

Το παραλίγο ατύχημα στην φωτογράφιση της Ιωάννας στο GNTM 4

Απίστευτες κατηγορίες από πρώην παίκτρια του GNTM 4 κατά Σκουλό - Ζενεβιέν - Παπαβλασοπούλου - Μπράτη

Πριν από δυο ημέρες προβλήθηκε η audition της στο GNTM, όπου πήρε 2 "ναι" από τον Δημήτρη Σκουλό και την Ζενεβιέβ Μαζαρί και 2 "όχι" από τον Άγγελο Μπράτη και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Όταν μάλιστα, βγήκε έξω από το πλατό ξέσπασε σε κλάματα εξαιτίας ορισμένων κριτικ'ων που άκουσε.

Λίγες ημέρες λοιπόν μετά την προβολή της auditions της στο STAR "κόλαφος" είναι η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κατηγόρησε τους 4 κριτές πως ήταν εντελώς αγενείς και δεν την σεβάστηκαν άνθρωποι που ενώ έχουν μιλήσει για το bullying που έχουν δεχθεί, της έκαναν bodyshaming.

Ο λόγος για την Μαρία Χολίδου, την 20χρονη που σπουδάζει Νομική και ασχολείται με το Instagram. H κοπέλα λοιπόν, μέσω ανάρτηση της ξεσπάθωσε κατά των κριτών. Ενώ, άλλη παίκτρια που κόπηκε, δεν έκατσε να "σκάσει" αφού μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες.

«τζάμπα ήρθες» «τα μπούτια σου κολλάνε μεταξύ τους» «για να γίνεις μοντέλο πρέπει να χάσεις παρα πολλά κιλά>» «λόγω των παραπάνω κιλών αντί για 1.75 φαίνεσαι 1.70» «μπορείς να πας να βάψεις τη ρίζα σου» «μάλωσες με τον κομμωτή σου πριν ερθεις;» «πες ότι θα παρεις 4 ναι και θα μπεις τελικό για να φαίνεται πως εχεις αυτοπεποίθηση».

Αυτά είναι λίγα απο τα όχι και τόσο ευχάριστα λόγια που άκουσα απο τους κριτές του Gntm πριν δυο μέρες. Είναι 2 Ιουνίου και ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι «λάθος» και τι «άσχημο» έχει το σώμα μου που με περιορίζει να ασχοληθώ με το modeling. Τα γράφω αυτά γνωρίζοντας πως θα προβληθεί η οντισιόν μ και καταγράφω τις σκέψεις μου και τα συναισθήματα μου 2 μέρες μετά την audition μου. Σκέφτηκα παρα πολύ και τα συμπεράσματα μου είναι τα εξής.

Δεν φταιει το σώμα μου δεν φταίνε τα μπούτια μου και σίγουρα ούτε το ύψος μου. Η μόνη που φταίω είμαι εγώ που πήγα σε ένα reality και αφησα ανθρώπους να με κρίνουν και να με κάνουν να κλαίω , να σκέφτομαι τι έχω κάνει λάθος. Δεν εκανα λάθος, λάθος είναι που από μερικούς ανθρώπους λείπει η παιδεία, η μόρφωση και η ευγένεια. Και τα λέω όλα αυτά γιατί γνωρίζω πως η αντίδραση μου θα ήταν διαφορετική αν μου έλεγαν πως απλά δεν εξυπηρετώ τον σκοπο τους.

Αντιθέτως μου μίλησαν με αγένεια με υποβάθμισαν και με έκαναν να κλάψω μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τους τηλεοπτικούς τους σκοπούς. Γιατί διαφέρει πολύ το «το σώμα σου δεν κάνει για modeling» από το «περπατάς και κουνιούνται όλα πάνω σου και εμείς μαζί σου». Γιατί διαφέρει πολύ το «εισαι πολύ βαμμένη» με το «εισαι για τα μπουζούκια».

Παρολαυτα δεν θα μάθω εγώ σε κανέναν να σεβεται τον συνάνθρωπο του απλά θα πω πως δεν δεχομαι από ανθρώπους που έχουν κάνει ολόκληρες συνεντεύξεις λέγοντας πως έχουν βιώσει bullying να κάνουν body shaming και να ακυρώνουν κάποιους σωματότυπους. Δεν είμαι χαζη είμαι 1.75 και 54 κιλά και μπορώ και εγώ και οποιοσδήποτε θέλει να κάνει modeling όσα κιλά και να είναι και «οσο χοντρά μπούτια» και αν έχει

Αυτά λοιπόν από εμένα…να αγαπάτε τον εαυτό σας και μην αφήνετε κακεντρεχείς ανθρώπους να σας χαλάνε την διάθεση

2 Ιουνίου 2021