Πρεμιέρα για τις Άγριες Μέλισσες - Το πλάνο του Κωνσταντή που έγινε ήδη viral

Βούηξε όλο το Twitter

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρεμιέρα για τις Άγριες Μέλισσες - Το πλάνο του Κωνσταντή που έγινε ήδη viral

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (27/9) η αγαπημένη και καθηλωτική σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως τον τρίτο κύκλο της σειράς και φυσικά στάθηκαν μπροστά από την τηλεόραση προκειμένου να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν.

Η πρώτη μάλιστα σκηνή που κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να γίνει κιόλας viral είχε πρωταγωνιστεί τον Γιάννη Κουκουράκη. Ο τηλεοπτικός Κωνσταντής φορούσε ένα λευκό φανελάκι και κρατούσε στα χέρια του ένα γατάκι, κάτι που "έλιωσε" τις γυναίκες τηλεθεάτριες.

Φυσικά, τόσο η εν λόγω σκηνή όσο και η σειρά έφτασε στα top trends του Twitter, με το κοινό να υποδέχεται με τα καλύτερα λόγια την σειρά.

Τα σχόλια για την σκηνή του Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες

Σούπερ αποκλειστικό: Ο Δούκας αντιμέτωπος με θανατική ποινή

Το νέο καθεστώς στην Ελλάδα φέρνει μόνο προβλήματα και φρικτά βασανιστήρια, ενώ όλοι παλεύουν να βγουν αλώβητοι. Για άλλη μια φορά οι αδελφές Σταμίρη και ο Λάμπρος θα είναι στόχοι, ενώ και ο Δούκας Σεβαστός θα τα βρει σκούρα, έχοντας απέναντί του τα ίδια του τα παιδιά! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει αποκλειστικά όσα θα δείτε στα πρώτα τέσσερα επεισόδια της νέας σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, που κάνει πρεμιέρα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 22.00 στον ANT1.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

21 Απριλίου 1967...

...η νύχτα που άλλαξε την Ελλάδα για τα επόμενα 7 χρόνια. Πέντε μήνες μετά, τα τραγικά γεγονότα στο Διαφάνι, η δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί. Η βία κι ο φόβος έχουν σκεπάσει όλη τη χώρα. Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν περιμένοντας ένα θαύμα όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Διαφανίου και κάποιοι τάσσονται υπέρ των πραξικοπηματιών όπως ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός του Αχιλλέα, που βγαίνει από τη φυλακή έχοντας στο μυαλό του μεγαλεπήβολα σχέδια εξουσίας και εκδίκησης. Στο πλευρό του ο Μελέτης που έχει συνάψει σχέση με την κόρη του, Κορίνα. Από την άλλη οι άνθρωποι της οικογένειας Σταμίρη και Σεβαστού έχουν καινούριες δουλειές, καινούριες ζωές αλλά όλοι τους προσπαθούν ακόμα να συνηθίσουν τις πληγές τους αλλά και τη νέα τάξη πραγμάτων. Ο εκδότης Πέτρος Ορφανίδης και ο ταγματάρχης Ζάχος Λυκογιάννης είναι οι άνθρωποι που θα συνδεθούν άρρηκτα με τις ζωές των Ασημίνα και Ελένη Σταμίρη, αντίστοιχα.

Άγριες Μέλισσες Τρίτη σεζόν ΑΝΤ1

Ο Δούκας στο απόσπασμα!

Ο Δούκας και η Μυρσίνη θα δεχτούν ίσως το ισχυρότερο πλήγμα από τα παιδιά τους, όταν ανοίγει ξανά ο φάκελος για τη δολοφονία του Θέμελη, του Λούβαρη και των εισαγγελέων Ανδρεάδη και Γραμματικού. Η Πηνελόπη που έχει επιστρέψει από το Παρίσι, σαν δικηγόρος πια, ενώνει τις δυνάμεις της με τα αδέλφια της και είναι έτοιμοι να καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους, που κινδυνεύει αν βρεθεί ένοχος, όχι με φυλακή, αλλά με τη θανατική ποινή! Ο Δούκας με τη Μυρσίνη δεν μπορούν να χωνέψουν πως τα παιδιά τους θα καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους στο δικαστήριο και η ισχυρή κυρία Σεβαστού είναι αποφασισμένη να τους αλλάξει γνώμη και να τους κερδίσει πίσω.

Στο μεταξύ, ο Ακύλας μαθαίνει πως η Κορίνα έχει σχέση με τον Μελέτη που του ζητάει το χέρι της. Η Ζωή διαφωνεί με την επιλογή της κόρης της αλλά η Κορίνα την απειλεί πως θα αποκαλύψει το μυστικό της μητέρας της. Ο Νικηφόρος υποψιάζεται πως ο Κωνσταντής του κρύβει κάτι καθώς βλέπει τα χρωστούμενα να αυξάνονται, ενώ στο μαγαζί θα εμφανιστεί κάποιος παλιός γνώριμος από την Τρούμπα, ο Νώντας. Την ώρα που ο Κωνσταντής με τον Δούκα μοιράζονται στο κρεβάτι την ίδια γυναίκα.

Ο Λάμπρος καταζητείται

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μελέτης φροντίζει να βάλει στο στόχαστρο της χούντας τον Λάμπρο, ο οποίος αποφασίζει για ένα διάστημα να κρυφτεί μέχρι να αποδείξει την αθωότητά του. Ο Ζάχος επισκέπτεται την Ελένη και δείχνει να τη βοηθάει για το θέμα του άντρα της και δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψει την αθωότητα του Λάμπρου. Παράλληλα την προτρέπει να πείσει τον Λάμπρο να παραδοθεί καθώς έτσι θα έχει μια πιο ευνοϊκή αντιμετώπιση.

Ομως, η Ελένη, όπως και όλο το χωριό, είναι επιφυλακτική απέναντι στον πρώην αγαπημένο της καθώς είναι πλέον ταγματάρχης της δικτατορίας. Οι Διαφανιώτες προσπαθούν να βοηθήσουν τον Λάμπρο να κρυφτεί, ενώ ο Ντούνιας τον ψάχνει μανιωδώς. Ο Μπάμπης θα οδηγήσει τον δάσκαλο στο βουνό μαζί με τον Προκόπη και τους υπόλοιπους. Να σημειώσουμε πως στα νέα επεισόδια θα δούμε και παίκτρια του GNTM. (Δείτε εδώ ποια).

Συνεργασία Δούκα & Ακύλα

Ο Ακύλας με τον Καλογερά ψάχνουν επενδυτές για να προχωρήσουν το σχέδιο του αεροδρομίου και βάζουν στο στόχαστρο τον Δούκα, ο οποίος αποδεικνύεται ένα δυνατό χαρτί για τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Ετσι ο Μελέτης, που είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο οικογένειες, τους φέρνει σε επαφή και όλοι μαζί γευματίζουν προς τιμή των αρραβώνων του Μελέτη με την Κορίνα. Ομως, η βραδιά δεν θα κυλήσει όπως τα υπολόγιζαν καθώς ένα ακραίο γεγονός θα τους συγκλονίσει όλους. Αυτοί όμως είναι όλοι οι νέοι χαρακτήρες.

Την ίδια ώρα, ο Ντούνιας και οι άντρες του ανακαλύπτουν το κρησφύγετο στο βουνό, ο Κωνσταντής αναγκάζεται να πάει στο Διαφάνι και μετά από πολύ καιρό συναντάει τη Δρόσω, ενώ η Ασημίνα παίρνει μια σημαντική πληροφορία από τον Πέτρο.