GNTM 4: Τεράστια ανατροπή - Ο Ιάσονας ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του

Οι κριτές θα του έδιναν μια θέση στο σπίτι, ωστόσο εκείνος αποφάσισε να μην την πάρει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Τεράστια ανατροπή - Ο Ιάσονας ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του

Την οικειοθελή αποχώρησή του από το GNTM 4 ανακοίνωσε στους κριτές ο Ιάσονας, κατά την διάρκεια των αποτελεσμάτων. Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε μπροστά τους και μοιράστηκε μαζί τους ένα δίλημμα που είχε.

Ο Ιάσονας είπε χαρακτηριστικά: «Έχω ένα μεγάλο δίλημμα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Μου έχει κάτσει μια μεγάλη δουλειά στο εξωτερικό. Μια δουλειά τεράστιας εμβέλειας. Δεν έχω αποφασίσει τι θέλω να κάνω. Θέλω να το σκεφτώ, είναι πολύ δύσκολη απόφαση».

Τελικά ο ίδιος, μετά την ανακοίνωση των παικτών που πέρασαν στο σπίτι, ανέφερε πως τελικά αποφάσισε να αφήσει το GNTM 4 και να κυνηγήσει την ευκαιρία που του χτύπησε ξαφνικά την πόρτα. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε και μια αλλαγή που θα δούμε για πρώτη φορά φέτος.

Η ανακοίνωση του Ιάσονα για την αποχώρησή του από το GNTM 4

Το Twitter βρήκε τον πιο αντιπαθητικό παίκτη για φέτος - «Μακάρι σπίτι σου πακέτο»

Οι χρήστες του twitter κατάφεραν και βρήκαν ήδη τον πιο αντιπαθητικό παίκτη για φέτος.

Η καμπάνα χτυπάει λοιπόν για... τον Ντίνο, τον οποίο γνωρίσαμε και πέρσι αλλά δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το σπίτι. Φέτος επέστρεψε πιο αποφασισμένος από ποτέ και είναι έτοιμος να φτάσει μέχρι και τον τελικό!

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι θα μπει στο σπίτι εκείνος είπε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω να είναι ρητορική αυτή η ερώτηση. Αυτή τη φορά έχω έρθει για να μπω στο σπίτι και να πρωταγωνιστήσω. Οι κριτές έκανα λάθος πέρσι. Θέλω να δουν ότι είμαι καλύτερος από τον Αιμιλιανο. Αυτός δεν εφτασε τελικό, εγώ θα φτάσω».

Η δήλωση του αυτή, το στυλ του αλλά και η εμμονή του με τον Αιμιλιάνο στάθηκαν αρκετά ώστε οι τουιτεράδες να εκνευριστούν και να θεωρήσουν πως αξίζει επάξια τον τίτλο του πιο αντιπαθητικού παίκτη.

TAGS