Άγριες Μέλισσες: Καταρρακωμένοι Μυρσίνη και Δούκας - Τα παιδιά τους στρέφονται εναντίον τους

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (28/9)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Καταρρακωμένοι Μυρσίνη και Δούκας - Τα παιδιά τους στρέφονται εναντίον τους

Οι Άγριες Μέλισσες έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (27/9) και απόψε επιστρέφουν με ένα νέο εντυπωσιακό επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε πως ο Δούκας και η Μυρσίνη δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα πως τα παιδιά τους έχουν στραφεί εναντίον τους.

Μάλιστα οι εξελίξεις αναμένεται να είναι τραγικές για τον Δούκα μιας και σύμφωνα με αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, θα σταλεί στο απόσπασμα.

Αυτά θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες (28/9)

Ο Ζάχος δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψει την αθωότητα του Λάμπρου που αποφασίζει να πάει να κρυφτεί. Όλο το χωριό προσπαθεί να τον βοηθήσει ενώ ο Ντούνιας τον ψάχνει μανιωδώς. Ο Μπάμπης παρά τις πιέσεις του φοβισμένου Κυριάκου θα οδηγήσει τον Λάμπρο στο βουνό μαζί με τον Προκόπη και τους υπόλοιπους.

Ο Ακύλας μαθαίνει πως η Κορίνα έχει σχέση με τον Μελέτη που του ζητάει το χέρι της. Η Ζωή διαφωνεί με την επιλογή της κόρης της αλλά η Κορίνα την απειλεί πως θ΄αποκαλύψει το μυστικό της μητέρας της. Η Ασημίνα αποφασίζει να δουλέψει με τον Πέτρο παρότι είναι αδερφός του Δημήτρη Ορφανίδη. Ο Νικηφόρος υποψιάζεται πως ο Κωνσταντής του κρύβει κάτι καθώς βλέπει τα χρωστούμενα να αυξάνονται ενώ στο μαγαζί θα εμφανιστεί κάποιος παλιός γνώριμος από την Τρούμπα.

Ο Δούκας με τη Μυρσίνη δεν μπορούν να χωνέψουν πως τα παιδιά τους θα καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους στο δικαστήριο. Η Μυρσίνη διαφωνεί με τον Δούκα που φαίνεται να έχει παραδώσει τα όπλα και είναι αποφασισμένη να τους αλλάξει γνώμη και να τους κερδίσει πίσω. Η Ελένη δεν ξέρει αν πρέπει να εμπιστευτεί τον Ζάχο. Τι απόφαση θα πάρουν με τον Λάμπρο; Πώς θα αντιδράσει η Ελένη όταν θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ακύλα;

Πρώτη κόντρα Άγριες Μέλισσες και η Γη της Ελιάς - Ποιο βγήκε πρώτο σε νούμερα τηλεθέασης;

Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Δευτέρας 27/9 ο τρίτος κύκλος της πολυαγαπημένης και πολυσυζητημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και τα νέα είναι πολύ καλά για τον τηλεοπτικό σταθμό!

Παρά το γεγονός πως έπεσε ακριβώς πάνω στις ώρες που προβάλλεται η νέα και πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, κατάφερε να κρατήσει την δυναμική της και να μην χάσει... σχεδόν καθόλου κόσμο!

Σε μια ζώνη που ο ανταγωνισμός είναι πολύ δυνατός και σκληρός, όπως στην prime time, οι Άγριες Μέλισσες απέδειξαν πως έχουν έρθει για να μείνουν και η τρίτη σεζόν θα είναι το ίδιο καθηλωτική όσο οι προηγούμενες.

Αναλυτικότερα, η σειρά του ΑΝΤ1 έκανε 26,5% στο δυναμικό κοινό (αναλυτικά τα τέταρτα: 19,9-26,2-28,7-25,1-31-28,2-25,7) ενώ η Γη της Ελιάς επίσης κατάφερε να φτάσει μέχρι 15,3% (16,2-15,3-17,5-13,9-13,6-14,5-18,2-14,5-15-14,1-16-12,5). Πρέπει να τονιστεί πως μια μικρή πτώση σε σύγκριση με τις ημέρες που δεν είχε απέναντί της τις Άγριες Μέλισσες, σημειώθηκε αλλά... ο χρόνος θα δείξει!

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ήλιος 13,2
  • APLHA: Άσε μας ρε μαμά 20,7
  • Mega: Η γη της Ελιάς 15,3
  • ALPHA: Σασμός 26,1
  • STAR: GNTM 18,5
  • OPEN: The Mallorca files 3,8
  • ΟPEN: Υποψίες 4,6
  • ΣΚΑΙ: Top Chef 3,1
  • ANT1: Άγριες Μέλισσες - πρεμιέρα 26,5
  • ERT: Σε ξένα χέρια - πρεμιέρα 2,9