Μόλις χθες: Ο Μιχάλης συλλαμβάνεται και προφυλακίζεται

Όσα θα δούμε στο σημερινό 28/9 επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μόλις χθες: Ο Μιχάλης συλλαμβάνεται και προφυλακίζεται

Καταιγιστικό είναι το νέο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες, η οποία έκανε πρεμιέρα χθες 27/9. Ο Μιχάλης συλλαμβάνεται και προφυλακίζεται για έναν φόνο που σύμφωνα με τον ίδιο και όχι μόνο, δεν έπραξε ο ίδιος.

Οι 28/9 εξελίξεις της σειράς Μόλις Χθες.

Ο Μιχάλης συλλαμβάνεται και προφυλακίζεται για έναν φόνο που δεν έκανε. Το νέο πέφτει σαν κεραυνός στην οικογένειά του και μυστικά, κρυμμένα για χρόνια, βγαίνουν στο φως. Ο κόσμος της Λουΐζας καταρρέει. Κάποιο συγκεκριμένο μέλος της συντροφιάς θα κάνει τα πάντα για να μην προχωρήσει ο ιατροδικαστής σε νεκροψία.

Η Μαρία και ο Αχιλλέας μαθαίνουν ότι ο Μιχάλης φυλακίζεται για ανθρωποκτονία. Ο Σπύρος στήνει το σκηνικό για να ενοχοποιήσει ακόμη περισσότερο τον Μιχάλη. Μετά την κηδεία του Αλέξανδρου Κεχαγιά, η Λουΐζα μαθαίνει κάτι που θα καθορίσει την υπόλοιπη ζωή της.

Η υπόθεση της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Η νέα καθημερινή σειρά Μόλις Χθες έρχεται στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 18.45. Καθημερινά την ίδια ώρα, ο έρωτας, η αντιζηλία, η εξουσία, η αδυναμία, η διεκδίκηση, η ίντριγκα, το καλό και το κακό, η αγάπη και το μίσος, το πάθος και η τρέλα, συγκρούονται και κανείς δεν είναι σίγουρος ποιο απ’ όλα θα νικήσει. Ένας μεγάλος έρωτας καταλήγει σε μία ανελέητη σύγκρουση των ηρώων μεταξύ τους αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό…

Πρεμιέρα για την σειρά Μόλις Χθες στον ΣΚΑΙ

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Νόρα Κεχαγιά), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς), Ελένη Ουζουνίδου (Βαρβάρα), Μαίρη Σαουσοπούλου (Ευγενία), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αχιλλέας Γαζής), Αθηνά Γιακεζόγλου (Λουΐζα Κεχαγιά), Γκαλ Ρομπίσα (Ιάσονας Λάμπρου), Κάτια Παπαιωάννου (Κέλλυ Παυλίδου), Γιάννης Αθητάκης (Σταύρος Γεωργίου), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Θωμάς), Βασίλης Ζαϊφίδης (Μίλτος), Ελένη Μπουκουβάλα (Χριστίνα Λάμπρου), Χριστίνα Στεφανίδη (Βάσια), Αλκιβιάδης Μπακογιάννης (Ζήσης) και ο Γεράσιμος Γεννατάς (Θάνος)