GNTM 4 trailer (28/9): Εντάσεις από την πρώτη κιόλας δοκιμασία - «Θέλω ήδη να φύγω»

Αρχίσανε τα δύσκολα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4 trailer (28/9): Εντάσεις από την πρώτη κιόλας δοκιμασία - «Θέλω ήδη να φύγω»

Οι 20 παίκτες στο GNTM 4 που κατάφεραν να μπουν στο σπίτι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα! Απόψε το βράδυ (28/9) θα παρακολουθήσουμε την πρώτη τους φωτογράφιση, η οποία όμως θα φέρει αρκετές εντάσεις.

Οι κριτές αλλά και τα μοντέλα φτάνουν στην ταράτσα ενός θερινού σινεμά και γίνονται θεατές ενός μαγικού κλιπ: ο Γιώργος και η Ισμήνη αναπαραστούν σε ένα κινηματογραφικό reference τη λαχτάρα της ανθρώπινης επαφής, που τόσο στέρησε η εποχή του κορωνοϊού.

Σε μια από τις πιο διαδραστικές δοκιμασίες αποχώρησης, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να έρθουν ξαφνικά πολύ κοντά, να ξεπεράσουν ταμπού και συστολές και να εκφράσουν τον ρομαντισμό του νεανικού έρωτα.

Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, σετάρονται σε ζευγάρια και προσπαθούν να αποδείξουν, με τις μοντελικές πόζες και την υποκριτική τους ικανότητα, πως δεν είναι τυχαία στους top20, καθώς φωτογραφίζονται στο φακό του Κοσμά Κουμιανού.

Το GNTM 4 ζητάει ετοιμότητα από την αρχή και η ανυπομονησία για την είσοδο στο σπίτι αυξάνεται. Μόνο που φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ένα loft, με κοινοβιακές συνθήκες συμβίωσης, αποτελεί το νέο ησυχαστήριο των μοντέλων. Παρόλο που αυτή η συνθήκη ανταποκρίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα της επαγγελματικής ζωής τους, δεν καλοδέχονται όλοι τη φετινή αλλαγή.

Η επόμενη μέρα ξεκινά με μουδιασμένη διάθεση και με αγωνία για την πρώτη αποχώρηση. Όλοι φορούν τα καλά τους για τη μεγάλη βραδιά των αποτελεσμάτων.Το αποψινό πλατό της πρώτης αποχώρησης, βρίσκεται σε έναν υπέροχο κήπο, που κρύβει μεγάλες εκπλήξεις! Μόνο όμως 19 θα συνεχίσουν το φανταστικό ταξίδι, που μόλις ξεκίνησε στο GNTM 4! Θα συνεχίσουν αυτοί, που με το κατάλληλο πάθος απέδειξαν στους κριτές πως αξίζουν μια θέση στον διαγωνισμό.

Το αποψινό (28/9) trailer του GNTM 4

Ιάσονας Λάιος: «Έφυγα οικειοθελώς γιατί είχα κλείσει κάτι πολύ μεγάλο στο εξωτερικό»

Η δεύτερη φάση του bootcamp του GNTM 4 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (28/9). Ένα από τα μοντέλα που θεωρήθηκε αμέσως φαβορί, ήταν ο Ιάσονας Λάιος, ο οποίος όμως αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, προτού καν μπει στο σπίτι.

Το νεαρό μοντέλο ανακοίνωσε συγκεκριμένα πως έχει δεχτεί μια πολύ πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό, που θα του ανοίξει πολλές πόρτες.

Το πρωί της Τρίτης (28/9), ο Ιάσονας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι.

«Έφυγα οικειοθελώς γιατί, όπως είπα και στους κριτές, είχα κλείσει κάτι πολύ μεγάλο στο εξωτερικό. Κλείστηκε εκείνη τη στιγμή. Θεωρώ τίποτα δεν είναι τυχαίο. Δε μπορούσα να το αφήσω. Είναι δουλειά παγκόσμιας εμβέλειας. Πήγα και το έκανα στις αρχές Ιουλίου, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ το GNTM. Εκτίμησα πολλά πράγματα.

Δε δυσκολεύτηκα πολύ να πάρω την απόφαση. Εργάζομαι ως μοντέλο 7 χρόνια. Είναι η κύρια δουλειά μου. Θεωρώ πως η απόφαση που πήρα για να αποχωρήσω ήταν η καλύτερη. Τα περισσότερα παιδιά δεν ένιωσα πως προτιμούσαν να φύγω».