Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Προβληματισμένη η Σύλια - Ποιον θα βγάλει στον τάκο

Τι αποκάλυψε στον Κώστα;

Big Brother 2: Προβληματισμένη η Σύλια -  Ποιον θα βγάλει στον τάκο
TV24 29.09.2021 01:26
Από Ίρις Βίλα

Κάθε εβδομάδα οι παίκτες του Big brother αναγκάζονται να μπουν στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν έναν παίκτη προς αποχώρηση. Οι περισσότεροι που έχουν περάσει από το συγκεκριμένο ριάλιτι θεωρούν ότι δεν υπάρχει άτομο το οποίο να μην έχει κάποια στρατηγική.

Βέβαια, αρκετά προβληματισμένη είναι η Σύλια μαζί με τον Κώστα καθώς όπως ανέφεραν ειδικά τώρα που έχουν έρθει αρκετά κοντά με όλους τους παίκτες είναι ακόμη πιο δύσκολο να αποφασίσουν ποιο θέλουν να ψηφίσουν προς αποχώρηση.

Από την άλλη ο Κώστας δεν δίστασε να ρωτήσει την Σύλια ποιον παίκτη πρόκειται να ψηφίσει καθώς και ο ίδιος φαίνεται προβληματισμένος. Βέβαια, να τονίσουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο δήλωσε αρκετά ερωτευμένος με την καινούρια παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι.

Δείτε παρακάτω την συζήτηση του Κώστα και της Σύλιας

Big Brother 2: Κατέρρευσε η Σύλια - Δεν μπορούσε να μιλήσει από το κλάμα

Τα γενέθλιά της γιόρτασε στο αποψινό (23/9) επεισόδιο του Big Brother η Σύλια, με τους παίκτες να μπαίνουν ξαφνικά στο σαλόνι, κρατώντας μια όμορφη τούρτα στα χέρια. Φυσικά, εκείνη έπαθε πλάκα και κατενθουσιάστηε με την κίνηση αυτή.

Λίγο αργότερα, ο Μεγάλος Αδερφός την φώναξε στο δωμάτιο, αποκαλύπτοντας της πως οι γονείς της ήταν αυτοί που έστειλαν την τούρτα. Εκτός από αυτό όμως, οι γονείς αλλά και ο σύντροφος της, της έστειλαν δώρα, συνοδευόμενα από πολύ συγκινητικά γράμματα.

Μόλις η Σύλια τα είδε και τα διάβασε ξέσπασε σε κλάματα, με την ίδια να μην μπορεί να μιλήσει. Ωστόσο, χάρηκε πολύ και αμέσως μετά έδειξε τα δώρα στους υπόλοιπους παίκτες, με τον Στηβ... να γίνει σιωπηλά Τούρκος, μιας και του αρέσει πολύ.

Η έκπληξη για τα γενέθλια της Σύλιας στο Big Brother 2 και τα δώρα από τους δικούς της

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γυμνή φωτογραφία πρώην παίκτη του Big Brother - Την δημοσίευσε χωρίς pixel

Big Brother 2: «Βάλτε μέσα τον Πρόδρομο με τον Πυργίδη να αποκτήσει ενδιαφέρον»

Share