Big Brother 2: Μαίρη Βαρσάμη για Στηβ Μιλάτο - «Τι μου είσαι Στηβ;»

Τι συμβαίνει ανάμεσα τους;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Μαίρη Βαρσάμη για Στηβ Μιλάτο - «Τι μου είσαι Στηβ;»

Όπως είδαμε στα πρώτα επεισόδια του Big Brother 2, η Μαίρη Βαρσάμη και ο Στηβ Μιλάτος είχαν έρθει αρκετά κοντά. Πλέον, αυτό δεν ισχύει καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο παίκτες έχουν τσακωθεί έντονα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού.

Μετά από την ερωτική εξομολόγηση που είχε κάνει στην Σύλια, η ίδια κατάλαβε πολλά αλλά αυτό δεν σταματάει τον Στην από το να την πειράζει. Έτσι λοιπόν, στο σημερινό επεισόδιο εκείνος την ρώτησε χαρακτηριστικά «Δεν θα βγάλεις και εμένα τα νύχια;» κι από την άλλη απάντησε η Μαίρη «Τι μου είσαι Στηβ;».

Όπως φαίνεται η ίδια κατάλαβε την πλάκα και ανταπέδωσε. Να τονίσουμε πως πριν από λίγο η ίδια είχε βρεθεί στο δωμάτιο επικοινωνίας όπου αποκάλυψε στον μεγάλο αδελφό πως αισθάνεται κάποιες φορές μόνη στο σπίτι.

Δείτε παρακάτω την Μαίρη και τον Στηβ

Big Brother 2: Στηβ εναντίον Νίκου - «Είναι μια πανούργα δύναμη!»

Τα καρφιά του θέλησε ξανά να πετάξει ο Στηβ στο νέο επεισόδιο του Big Brother που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας (27/9). Στο στόχαστρό του αυτή τη φορά βρέθηκε ο Νίκος Τακλής.

Συγκεκριμένα, ο Στηβ, σε μια συζήτηση που είχε με την παρέα του, Πέτσα, Σαμάνθα και Ανχελίτα, ανέφερε πως τον ενοχλεί που ο Νίκος έχει έρθει πολύ κοντά με την Ευδοκία και πως ξαφνικά εκείνος διαμορφώνει γνώμη.

«Είναι έξυπνη αλλά πανούργα δύναμη ο Νίκος. Είναι καλό παιδί αλλά από εκεί και πέρα έχει στρατηγική και θέλει να πετύχει τον στόχο του. Παίζει τον ρόλο του» είπε χαρακτηριστικά ο Στηβ.

Από την άλλη και η Σαμάνθα ανέφερε πως ο Νίκος προσπαθεί να πιάσει φιλίες με τους τρεις νέους παίκτες προκειμένου να εξασφαλίσει ψήφους.

Τα "καρφιά" του Στηβ και της Σαμάνθας για τον Νίκο στο Big Brother 2