The 2night Show: Η Δανάη Μιχαλάκη μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο της

Καλεσμένη στην εκπομπή μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The 2night Show: Η Δανάη Μιχαλάκη μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο της

Μετά την συνταρακτική συνέντευξη της Φαίης Σκορδά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει απόψε με νέους καλεσμένους. Ανάμεσά τους και η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία θα μιλήσει για πρώτη φορά για τον πολυσυζητημένο γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Αυτά θα δούμε σήμερα στο The 2night Show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The 2night Show» «γράφουν» την 6η χρονιά τους στο late night πρόγραμμα του ANT1, με ενδιαφέρουσες συναντήσεις και ανατρεπτικούς καλεσμένους.

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Σταμάτη Γονίδη, τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή που παρουσιάζει ζωντανά στο στούντιο το καινούργιο του τραγούδι. Αυθόρμητος, όπως πάντα, μιλάει με ειλικρίνεια για τις δύο εξαρτήσεις του, για τις πνευματικές του αναζητήσεις, για τη σύντροφο της ζωής του, αλλά και για τη μικρή του κόρη που πρόσφατα βαπτίστηκε.

Ο Σταμάτης Γονίδης, εκτός από την πρόσκληση του Γρηγόρη, αποδέχεται με χαρά και την πρόσκληση του μικρού Σπύρου για να περάσει από το mini studio. Η συνάντησή τους είναι απολαυστική όπως και η «ψαριά» που πιάσανε!

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η πιο πολυσυζητημένη «μέλισσα» του καλοκαιριού, η Δανάη Μιχαλάκη. Η όμορφη ηθοποιός, που ένωσε τη ζωή της με τον σύντροφό της στη Σύρο, μιλά πρώτη φορά για τον πολύκροτο γάμο της και για τα όσα έγιναν και δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Επίσης, αναφέρεται στον Γ’ κύκλο της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και στις αλλαγές που θα γίνουν στο Διαφάνι. Τέλος, μιλά για τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» όπου, επιτέλους, θα υποδυθεί έναν κωμικό ρόλο.

Οι πρώτες του Γιώργου Παπαγεωργίου στις δηλώσεις για τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Αλέξη Μίχα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (13/9) ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο ίδιος, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη.

«Η Σκοτεινή Θάλασσα είναι μια σειρά μυστηρίου, αστυνομικού σασπένς, στην οποία έχουμε την ιστορία εξαφάνισης μιας κοπέλας, εγώ είμαι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της. Ο Χρήστος είναι ένας σκοτεινός ήρωας, είναι διπολικός, είναι ένας χαρακτήρας που έπρεπε να κάνουμε μεγάλη μελέτη στην προετοιμασία για το πώς θα αποδοθεί σωστά. Ένιωθα πιο ασφαλής στην κωμωδία αλλά τα τελευταία χρόνια μου προτείνουν συνέχεια δραματικούς ρόλους. Στην παράσταση Λυσιστράτη μου είχε ζητήσει ο σκηνοθέτης να ξεκινήσω με έναν καβγά με ηθοποιό που καθόταν στο κοινό. Εξαγριώθηκε 10.000 κόσμος. Η μπάντα μου, οι Polkar είναι το παιδάκι μου, το αντικαταθληπτικό μου, δεν θα ένιωθα τόσο πλήρης χωρίς του Polkar.

Ο γάμος μας ήταν ακριβώς όπως τον θέλαμε με την Δανάη. Ένα ωραίο μεγάλο πάρτι με φίλους. Ο γάμος ήταν πολιτικός και δεν είχαμε ρύζι. Οπότε ξαφνικά, χωρίς να το περιμένουμε, όταν βγήκαμε από το δημαρχείο μας μάς έλουσαν με σακιά από ρύζι. Ουσιαστικά δεν υπήρξε ποτέ αυτή η πιθανότητα της ημερομηνίας που είχε βγει μέσα στον Ιούνιο. Σοκαριστήκαμε όταν το ακούσαμε. Έπαιρναν οι φίλοι μας και ρωτούσαν γιατί δεν τους το είπαμε».