The Bachelor 2: Άσχημη κόντρα ανάμεσα στην Ιωάννα και την Αθηνά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Άσχημη κόντρα ανάμεσα στην Ιωάννα και την Αθηνά

Τα κορίτσια για άλλη μια φορά περιμένουν πως και πως για την απόφαση του Αλέξη Παππά για το γεγονός σε ποια θα χαρίσει μια μοναδική ευκαιρία ώστε να δοκιμάσουν extreme sports.

Η Αθηνά και η Ιωάννα ήρθαν σε νέα σύγκρουση μεταξύ τους για τα μάτια του Αλέξη. Μάλιστα, η Ιωάννα είπε στην αρχή χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι είναι ένας άνδρας που κι εσύ τον βλέπεις ερωτικά και εγώ το ίδιο, οπότε τι θα κάνουμε;

Εγώ να τον μοιραστώ δεν θέλω. Επίσης μετά από το δικό μου φιλί με τον Αλέξη, θα σας ξεχάσω όλες να είστε σίγουρες. Κι εσένα Γιώτα και Αθηνά».

Από την άλλη η Γιώτα δεν δίστασε να πει: «Το θέμα Ιωάννα δεν είναι μόνο το φιλί, το θέμα είναι για ποια κοπέλα εκείνος έχει αρχίσει να νιώθει συναισθήματα και είμαι η μοναδική κοπέλα με την οποία συνέβη αυτό, διορθώστε με αν κάνω λάθος».

Ενώ η Ιώαννα μιλώντας για την Αθηνά είπε εκνευρισμένη: «Κοπέλα μου, κατέβα λίγο, κατέβα ( από το καλάμι) γιατί θα φας τα μούτρα σου». Μάλιστα, πριν από λίγο και η Ιζαμπέλα θέλησε να ξεκαθαρίσει την δική της θέση στη βίλα.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις Ιωάννας - Γιώτας

The Bachelor 2 - spoiler "σεισμός": Αυτές είναι οι 2 από τις 3 κοπέλες που φτάνουν τελικό

Μπορεί εμείς να βρισκόμαστε σχετικά στην αρχή του Bachelor 2, ωστόσο τα γυρίσματα έχουν πάει πολύ μακριά και συγκεκριμένα, λίγο πριν τον τελικό που θα αναδείξει την νικήτρια της καρδιάς του Αλέξη Παππά. Πολλά είναι τα spoiler που έχουν βγει, όμως αυτό αφορά τις κοπέλες που φτάνουν μέχρι το τέλος.

Οι παίκτριες που λέγεται πως έχουν φτάσει τελικό είναι και αυτές που έχουν έρθει αρκετά κοντά με τον εργένη και έχουν βγει μάλιστα μαζί του αρκετά ραντεβού. Επίσης, είναι αυτές που έχουν ξεκινήσει τους περισσότερους καβγάδες.

Αυτές είναι οι 2 από τις 3 παίκτριες που φτάνουν στον τελικό του Bachelor 2

Ο λόγος για την την Άννα και την Γιώτα, δυο κοπέλες που έχουν συζητηθεί πολύ από εκπομπές αλλά και από τις συμπαίκτριες τους. Λέτε να ισχύει το spoil; Τα ονόματα όντως είναι πολύ δυνατά, ενώ.... οι στημένες σκηνές ακόμη πιο δυνατές και υπάρχουν και στοιχεία που τις επιβεβαιώνουν.

The Bachelor 2 spoiler τελικού

The Bachelor 2 ποιες παίκτριες πάνε τελικό