The Bachelor 2: Η αιφνιδιαστική κίνηση της Νικόλ άφησε "παγωτό" τον Αλέξη Παππά

«Έχω αρχίσει και τον ερωτεύομαι!»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Η αιφνιδιαστική κίνηση της Νικόλ άφησε

Στο αποψινό επεισόδιο του Bachelor 2 29/9 είδαμε πως στο ομαδικό ραντεβού πήγε η Νικόλ, η Αθηνά New York αλλά και η Άννα. Μέσα σε όλα, οι χρήστες του Twitter δεν δίστασαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο ραντεβού μιας και ήταν άκρως απολαυστικό. Στο τέλος όμως μόνο μια θα είχε την δυνατότητα να βγει σε ένα ατομικό ραντεβού.

Έτσι λοιπόν, αμέσως μετά την ελεύθερη πτώση η Νικόλ "κέρδισε" τις εντυπώσεις και ο Αλέξης την ανακοίνωσε ως το ατομικό ραντεβού. Η ίδια ενθουσιάστηκε με την απόφασή του κι όπως ήταν αναμενόμενο άρπαξε την ευκαιρία για να τον γνωρίσει πιο καλά.

Βέβαια, ο Αλέξης Παππάς δεν ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο μιας και η Νικόλ αποφάσισε πως είχε έρθει η στιγμή να τον φιλήσει αιφνιδιαστικά. Τελικά βγήκε κερδισμένη καθώς πέρα από την ανταπόκριση δέχτηκε και το τριαντάφυλλο. Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να παραδεχτεί πως έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται.

Δείτε παρακάτω το ατομικό ραντεβού του Bachelor με την Νικόλ

Άσχημη κόντρα για τα μάτια του Αλέξη

Τα κορίτσια για άλλη μια φορά περιμένουν πως και πως για την απόφαση του Αλέξη Παππά για το γεγονός σε ποια θα χαρίσει μια μοναδική ευκαιρία ώστε να δοκιμάσουν extreme sports.

Η Αθηνά και η Ιωάννα ήρθαν σε νέα σύγκρουση μεταξύ τους για τα μάτια του Αλέξη. Μάλιστα, η Ιωάννα είπε στην αρχή χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι είναι ένας άνδρας που κι εσύ τον βλέπεις ερωτικά και εγώ το ίδιο, οπότε τι θα κάνουμε;

Εγώ να τον μοιραστώ δεν θέλω. Επίσης μετά από το δικό μου φιλί με τον Αλέξη, θα σας ξεχάσω όλες να είστε σίγουρες. Κι εσένα Γιώτα και Αθηνά».

Από την άλλη η Γιώτα δεν δίστασε να πει: «Το θέμα Ιωάννα δεν είναι μόνο το φιλί, το θέμα είναι για ποια κοπέλα εκείνος έχει αρχίσει να νιώθει συναισθήματα και είμαι η μοναδική κοπέλα με την οποία συνέβη αυτό, διορθώστε με αν κάνω λάθος».

Ενώ η Ιώαννα μιλώντας για την Αθηνά είπε εκνευρισμένη: «Κοπέλα μου, κατέβα λίγο, κατέβα ( από το καλάμι) γιατί θα φας τα μούτρα σου». Μάλιστα, πριν από λίγο και η Ιζαμπέλα θέλησε να ξεκαθαρίσει την δική της θέση στη βίλα.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις Ιωάννας - Γιώτας