The Bachelor 2: Οι ατάκες της Μαριάνθης δεν έχουν σταματημό για την Ακρόπολη - «Έχει παράθυρα;»

«Μάλλον η Μαριάνθη θέλει να...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Οι ατάκες της Μαριάνθης δεν έχουν σταματημό για την Ακρόπολη - «Έχει παράθυρα;»

Το βράδυ της Τετάρτης ξεκίνησε άλλο ένα απολαυστικό επεισόδιο του The Bachelor 2 όπου μέσα σε όλα οι τσακωμοί είχαν κεντρικό ρόλο για άλλη μια φορά καθώς οι σχέσεις των κοριτσιών στην βίλα έχουν φουντώσει για τα καλά.

Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε στην βίλα και ανακοίνωσε στα κορίτσια την κοπέλα που θα περνούσε την ημέρα του. Ο ίδιος αποφάσισε να βγει για πρώτη φορά με την Μαριάνθη. Έτσι, οι δυο τους έκαναν μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά την διάρκεια που ο Αλέξης ξεναγούσε την Μαριάνθη στην πρωτεύουσα, καθώς η ίδια κατάγεται από την Μυτιλήνη ακούστηκαν μερικές επικές ατάκες. «Η Ακρόπολη τι χρώμα είναι; Πορτοκαλί; Μένεις κανένας εκεί; Έχει παράθυρα;». «Μάλλον η Μαριάνθη θέλει να δει την αντίδραση μου και με τρολάρει», ανέφερε γελώντας ο Αλέξης Παππάς.

Δείτε παρακάτω το ραντεβού του Αλέξη Παππά με την Μαριάνθη

The Bachelor 2: Κλάμα στο Twitter με το ομαδικό ραντεβού του Αλέξη Παππά

Το Bachelor 2 φαίνεται πως έχει αρκετές ανατροπές καθώς στο αποψινό επεισόδιο 29/9 πέρα από τους τσακωμούς των κοριτσιών για τα μάτια του Αλέξη Παππά, είδαμε επίσης να αγωνιούν για το νέο ομαδικό ραντεβού.

Εκείνες οι οποίες στάθηκαν αρκετά τυχερές, είχαν την δυνατότητα να κάνουν ελεύθερη πτώση πέφτοντας από τα ψηλά στα χαμηλά. Εκείνη πάντως που το διασκέδασε με την ψυχή της ήταν η Αθηνά (New York). έτσι, ο Αλέξης και τα κορίτσια του δοκίμασαν ελεύθερη πτώση από τα 14.000 πόδια!

Πάντως, οι χρήστες του Twitter το απόλαυσαν όσο τίποτα άλλο καθώς δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το συγκεκριμένο γεγονός μιας και τα σχόλια ήταν άκρως απολαυστικά.

Δείτε παρακάτω την δοκιμασία και τα σχόλια από το Twitter