Big Brother 2: «Ο Παναγιώτης μόνο να σου βγάλει τα μάτια μπορεί, όχι να στα ανοίξει»

«Σε έβλεπα και έλεγα, τώρα τους τρολάρει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: «Ο Παναγιώτης μόνο να σου βγάλει τα μάτια μπορεί, όχι να στα ανοίξει»

Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother 2, ο Ισίδωρος Δούνης Φαίνεται πως έχει πάρει για τα καλά φόρα καθώς ο ίδιος πριν από λίγο είχε πιάσει κουβέντα με την Άννα Ελευθερίου.

Τώρα, επέλεξε να μιλήσει με την Μαίρη Βαρσάμη σχετικά με τον Παναγιώτη Πέτσα καθώς ακούστηκε να λένε χαρακτηριστικά: «Ο Παναγιώτης μόνο να σου βγάλει τα μάτια μπορεί, όχι να στα ανοίξει».

Μάλιστα, η Μαίρη δεν δίστασε να προσθέσει χαρακτηριστικά: «Μπορεί να σου λέει η Ανχελίτα ότι κάποιος "μου άνοιξε" τα μάτια, όχι επειδή είναι κλειστομάτα, αλλά επειδή θέλει να ρίξει σε άλλον την ευθύνη.

Δείτε παρακάτω την συζήτηση της Μαίρης με τον Ισίδωρο

Big Brother 2: Ο Ισίδωρος «έκαψε» την Σύλια - «Πάει να πάρει την ιδιότητα των άλλων»

Εξαιρετικά ενοχλημένος φαίνεται πως είναι τις τελευταίες μέρες με τη Σύλια ο Ισίδωρος, ο οποίος και στο σημερινό επεισόδιο (14/9) του Big Brother τόνισε πως προσπαθεί να κλέψει από τη λάμψη του Στηβ προκειμένου να προωθηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Ισίδωρος εξήγησε στη Μαίρη κάτι για το οποίο είχε μιλήσει και σε προηγούμενο επεισόδιο. Ότι δηλαδή η Σύλια δίνει μεγάλη σημασία στην ιδιότητα του άλλου γιατί θέλει να επωφεληθεί από αυτή.

Τα σχόλια του Ισίδωρου για τη Σύλια στο Big Brother

«Η Σύλια πήγε χωρίς ιδιότητα να πάρει από την ιδιότητα των άλλων. Πλησίασε τον βασιλιά αλλά δεν ήταν πριγκίπισσα», είπε χαρακτηριστικά ο Ισίδωρος.