Big Brother 2: Αυτή ήταν η τρυφερή κίνηση του Κώστα

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Αυτή ήταν η τρυφερή κίνηση του Κώστα

Μετά από τον άγριο καβγά ανάμεσα στον Στηβ και την Σύλια, ο Κώστας αποφάσισε να δείξει το ενδιαφέρον του στη νέα παίκτρια που μπήκε στο σπίτι του μεγάλου αδελφού μιας και ενθουσιάστηκε ευχάριστα.

Ο ίδιος μάζεψε λουλούδια από τον κήπο του σπιτιού προκειμένου να της τα δώσει ενώ στο δωμάτιο της επικοινωνίας αποκάλυψε χαρακτηριστικά στον Big Brother πως όλο αυτό θέλει να το πάει σιγά, σιγά.

Η Άννα μόλις αντίκρισε την συγκεκριμένη κίνηση τον ευχαρίστησε αρκετά καθώς ενθουσιάστηκε με την "ανθοδέσμη" που της έδωσε.

Δείτε παρακάτω την κίνηση του Κώστα

Big Brother 2: Αρπάχτηκαν ξανά Κωστής και Στηβ - «Θέλω να φύγεις! Σήκω φύγε»

Δεν υφίσταται πια να παρακολουθούμε επεισόδιο του Big Brother και να μην δούμε τον Στηβ και τον Κωστή να τσακώνονται μεταξύ τους! Κάτι που φυσικά έγινε και απόψε (22/9).

Ο Κωστής θέλησε να κάνει μια φάρσα στον Στηβ κάτι που τελικά όμως του γύρισε μπούμερανγκ μιας και το αποτέλεσμα ήταν πάλι να καυγαδίσουν.

Ο Στηβ δήλωσε πως έχει κουραστεί να επιβεβαιώνει συνεχώς στον Κρητικό του σπιτιού πως τον αγαπά και τον θεωρεί φίλο του καθώς είναι κάτι που βγάζει τεράστια ανασφάλεια.

Ο Κωστής ανέφερε, από την άλλη, ότι το κάνει για πλάκα κάτι που εξόργισε ακόμα περισσότερο τον Στηβ, με τον δεύτερο να του φωνάζει πως θέλει να φύγει από το σπίτι και πως δεν τον αντέχει άλλο.

Ο τσακωμός Στηβ - Κωστή στο Big Brother 2