The Bachelor 2 Highlights (29/9): Τα ραντεβού, οι κόντρες και η αποκάλυψη για τις κλίκες

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2 Highlights (29/9): Τα ραντεβού, οι κόντρες και η αποκάλυψη για τις κλίκες

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Bachelor 2 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/9) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τα ραντεβού που βγήκε ο Αλέξης με τα κορίτσια, στις νέες κόντρες που δημιουργήθηκαν μέσα στο σπίτι και στην αλήθεια για το τι συμβαίνει με τις κλίκες.

Αυτά είδαμε χθες στο επεισόδιο του The Bachelor 2 (29/9)

Η Ιζαμπέλα ξεκαθαρίζει την θέση της με την κλίκα - «Εάν στον Αλέξη αρέσουν οι ψεύτικες...»

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του The Bachelor 2 είδαμε πως οι εντάσεις ανάμεσα στα κορίτσια καλά κρατούν καθώς η Ιζαμπέλα θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της αφού προσπάθησε να εξηγήσει πως δεν έχει "στρατό" όπως της καταλογίζουν.

Όπως είναι λογικό όλες έχουν μπει για τον τελικό στόχο που είναι το έπαθλο αλλά και ο Bachelor ή κοινώς Αλέξης Παππάς. Έτσι, όλες είναι έτοιμες να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν το ενδιαφέρον του και αυτό το έχουμε παρατηρήσει σε πολλά επεισόδια μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, εμείς σας έχουμε και το πρώτο spoiler για το ποιες παίκτριες είναι φαβορί προκειμένου να φτάσουν στην πηγή. Άραγε ποια θα καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του Αλέξη Παππά;

Άσχημη κόντρα ανάμεσα στην Ιωάννα και την Αθηνά

Τα κορίτσια για άλλη μια φορά περιμένουν πως και πως για την απόφαση του Αλέξη Παππά για το γεγονός σε ποια θα χαρίσει μια μοναδική ευκαιρία ώστε να δοκιμάσουν extreme sports.

Η Αθηνά και η Ιωάννα ήρθαν σε νέα σύγκρουση μεταξύ τους για τα μάτια του Αλέξη. Μάλιστα, η Ιωάννα είπε στην αρχή χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι είναι ένας άνδρας που κι εσύ τον βλέπεις ερωτικά και εγώ το ίδιο, οπότε τι θα κάνουμε;

Εγώ να τον μοιραστώ δεν θέλω. Επίσης μετά από το δικό μου φιλί με τον Αλέξη, θα σας ξεχάσω όλες να είστε σίγουρες. Κι εσένα Γιώτα και Αθηνά».

Από την άλλη η Γιώτα δεν δίστασε να πει: «Το θέμα Ιωάννα δεν είναι μόνο το φιλί, το θέμα είναι για ποια κοπέλα εκείνος έχει αρχίσει να νιώθει συναισθήματα και είμαι η μοναδική κοπέλα με την οποία συνέβη αυτό, διορθώστε με αν κάνω λάθος».

Ενώ η Ιώαννα μιλώντας για την Αθηνά είπε εκνευρισμένη: «Κοπέλα μου, κατέβα λίγο, κατέβα ( από το καλάμι) γιατί θα φας τα μούτρα σου».

Αυτές είναι οι κοπέλες που πήρε στο ομαδικό ραντεβού ο Αλέξης Παππάς

Οι τσακωμοί δεν άργησαν να έρθουν από τα πρώτα λεπτά του χθεσινού επεισοδίου του Bachelor 2 καθώς όσο περνούν οι ημέρες ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια μεγαλώνει όλο και περισσότερο καθώς όλες θέλουν να φτάσουν στον τελικό στόχο, που είναι το έπαθλο αλλά και ο Αλέξης Παππάς.

Έτσι, η Έλενα όταν ανακοίνωσε τα ονόματα των κοριτσιών που θα πάνε στο ομαδικό ραντεβού με τον Αλέξη, η Γιώτα αγχώθηκε όταν δεν άκουσε το όνομά της. Έτσι στο ομαδικό ραντεβού βρέθηκε η Νικόλ, η Αθηνά New York αλλά και η Άννα.

Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς μόλις συνάντησε τις κοπέλες ανακοίνωσε τη ριψοκίνδυνη ομαδική δοκιμασία που έπρεπε να κάνουν. Από την άλλη ο ενθουσιασμός των κοριτσιών ήταν εμφανέστατος.

«Η Άννα είναι πληγωμένη από...»

Όπως ήταν αναμενόμενο και στο χθεσινό επεισόδιο ο Αλέξης Παππάς θα επέλεγε να βγει σε ραντεβού με τα κορίτσια από το σπίτι του The Bachelor 2 προκειμένου να έρθει πιο κοντά ώστε να τις γνωρίσει και να καταλάβει ποια είναι εκείνη που ψάχνει να έχει στο πλευρό του.

Έτσι, στο ομαδικό ραντεβού επέλεξε την Αθηνά New York, την Νικόλ αλλά και την Άννα κι όπως ήταν λογικό και οι τρεις χάρηκαν όσο τίποτα άλλο. Μάλιστα, ο Bachelor ζήτησε από τα κορίτσια να καταγράψουν τους φόβους τους και η Άννα ανακοίνωσε κάποιους από αυτούς.

Η ίδια ήταν άκρως αποκαλυπτική καθώς ανέφερε πως επέλεξε να γράψει στους φόβους της την αδιαφορία, τα ψέματα. Από την άλλη ο Αλέξης Παππάς ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Η Άννα είναι πληγωμένη από τις προηγούμενες σχέσεις της».

Η αιφνιδιαστική κίνηση της Νικόλ άφησε "παγωτό" τον Αλέξη Παππά

Στο χθεσινό επεισόδιο του Bachelor 2 29/9 είδαμε πως στο ομαδικό ραντεβού πήγε η Νικόλ, η Αθηνά New York αλλά και η Άννα. Μέσα σε όλα, οι χρήστες του Twitter δεν δίστασαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο ραντεβού μιας και ήταν άκρως απολαυστικό. Στο τέλος όμως μόνο μια θα είχε την δυνατότητα να βγει σε ένα ατομικό ραντεβού.

Έτσι λοιπόν, αμέσως μετά την ελεύθερη πτώση η Νικόλ "κέρδισε" τις εντυπώσεις και ο Αλέξης την ανακοίνωσε ως το ατομικό ραντεβού. Η ίδια ενθουσιάστηκε με την απόφασή του κι όπως ήταν αναμενόμενο άρπαξε την ευκαιρία για να τον γνωρίσει πιο καλά.

Βέβαια, ο Αλέξης Παππάς δεν ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο μιας και η Νικόλ αποφάσισε πως είχε έρθει η στιγμή να τον φιλήσει αιφνιδιαστικά. Τελικά βγήκε κερδισμένη καθώς πέρα από την ανταπόκριση δέχτηκε και το τριαντάφυλλο. Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να παραδεχτεί πως έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται.

Οι ατάκες της Μαριάνθης δεν έχουν σταματημό για την Ακρόπολη - «Έχει παράθυρα;»

Το βράδυ της Τετάρτης ξεκίνησε άλλο ένα απολαυστικό επεισόδιο του The Bachelor 2 όπου μέσα σε όλα οι τσακωμοί είχαν κεντρικό ρόλο για άλλη μια φορά καθώς οι σχέσεις των κοριτσιών στην βίλα έχουν φουντώσει για τα καλά.

Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε στην βίλα και ανακοίνωσε στα κορίτσια την κοπέλα που θα περνούσε την ημέρα του. Ο ίδιος αποφάσισε να βγει για πρώτη φορά με την Μαριάνθη. Έτσι, οι δυο τους έκαναν μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά την διάρκεια που ο Αλέξης ξεναγούσε την Μαριάνθη στην πρωτεύουσα, καθώς η ίδια κατάγεται από την Μυτιλήνη ακούστηκαν μερικές επικές ατάκες. «Η Ακρόπολη τι χρώμα είναι; Πορτοκαλί; Μένεις κανένας εκεί; Έχει παράθυρα;». «Μάλλον η Μαριάνθη θέλει να δει την αντίδραση μου και με τρολάρει», ανέφερε γελώντας ο Αλέξης Παππάς.