Γη της Ελιάς: Λουτρό αίματος στη Μάνη - Νέο διπλό φονικό

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (30/9)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Λουτρό αίματος στη Μάνη - Νέο διπλό φονικό

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει σήμερα (30/9), στη νέα επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, μιας και ένα νέο διπλό φονικό πρόκειται να φέρει μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της Μάνης μετά και από τους πυροβολισμούς στο νεκροταφείο.

Αυτά θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς

Ο Αποστόλης πηγαίνει την Άννα στο νοσοκομείο. Η απόπειρα αυτοκτονίας της, όμως, έχει θορυβήσει όλη την κωμόπολη και κυρίως την Αθηνά. Η εμμονή της Χάιδως με τη βεντέτα δεν αργεί να ξαναφουντώσει και, με αφορμή τους πυροβολισμούς στο νεκροταφείο, αρχίζει πάλι να πιέζει τον Φίλιππο να πάρει εκδίκηση.

Ο Φίλιππος, πάνω στην απελπισία του, ζητά τη βοήθεια του Λυκούργου και του εξομολογείται πως αυτός πυροβόλησε τον Στέφανο. Ο Δημήτρης πολιορκεί την Αντιγόνη, εκείνη, όμως, δεν ενδίδει. Ο Στάθης κι η Ιουλία κάνουν μια παρακινδυνευμένη εκδρομή, στο σπήλαιο Δυρού, για να θυμηθούν τα παλιά. Ένα διπλό φονικό αναστατώνει την μικρή κοινωνία κι όλοι απορούν με την αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή.

Ο Πότης αναγνωρίζει τον «Πρωταθλητή» από το σκίτσο της αστυνομίας και σπεύδει να δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες. Ο Δημήτρης στην προσπάθειά του να κερδίσει το χαμένο έδαφος με την Αθηνά, της εκμυστηρεύεται ότι αυτός βρίσκεται πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας της Μυρτάλης.

Ο Μάνος θα αποκαλύψει στην Ιουλία τον κρυφό του γάμο

Το MEGA φαίνεται πως έχει έρθει αποφασισμένο την φετινή τηλεοπτική σεζόν να τα σαρώσει όλα καθώς μετά από την πρεμιέρα της νέας σειράς «Η Γη της Ελιάς» φαίνεται πως οι τηλεθεατές έχουν ξετρελαθεί. Όπως είναι λογικό τα spoiler πάνε κι έρχονται μιας και οι περισσότεροι είναι ανυπόμονοι για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Οι εξελίξεις αλλά και ανατροπές δεν έχουν τέλος καθώς σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε κι από κάτι καινούργιο. Σύντομα θα δούμε τον Μάνο να παντρεύεται τη Μαρίνα, τη γυναίκα που δεν ξεπέρασε ποτέ.

Οι δυο τους, μετά τη φραστική επίθεση της Χάιδως στη Μαρίνα και την αρνητική στάση του Ισίδωρου απέναντι σε αυτή τη σχέση, αποφασίζουν, αρχικά, να μην αποκαλύψουν σε κανέναν τον γάμο τους.

Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!", ο Μάνος, εκμυστηρεύεται στην Ιουλία τη μεγάλη απόφαση που πήρε το ζευγάρι, πιστεύοντας ότι εκείνη εγκρίνει αυτή τη σχέση και θα τους στηρίξει. Ποια θα είναι, όμως, η αντίδραση της Ιουλίας; Θα κρατήσει το μυστικό του Μάνου ή θα μιλήσει στον Ισίδωρο;