Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor 2: Αλέξης Παππάς για Ιζαμπέλα - «Είναι μια ευαίσθητη γυναίκα»

Όλα όσα ανέφερε

The Bachelor 2: Αλέξης Παππάς για Ιζαμπέλα - «Είναι μια ευαίσθητη γυναίκα»
TV24 30.09.2021 23:40
Από Ίρις Βίλα

Ο Αλέξης Παππάς αφού πρώτα "εισέβαλε" στην βίλα και ανακοίνωσε στα κορίτσια πως έχει έρθει η ώρα για μπάρμπεκιου αποφάσισε να παίξει τυφλόμυγα με όλες.

Πριν όμως ξεκινήσει το παιχνίδι η Άννα μαζί με τον Αλέξη Παππά ήρθα τέρμα κοντά καθώς έδωσαν ένα "καυτό" φιλί ενώ οι άλλες μόλις συνειδητοποίησαν τι ακριβώς συμβαίνει δεν δίστασαν να αποτρέψουν την τρυφερή στιγμή που είχαν.

Έτσι, ο Αλέξης Παππάς λίγο αργότερα ανέφερε χαρακτηριστικά πως στο επόμενο ραντεβού που θα πάρει μαζί του είναι η Ιζαμπέλα και όπως φάνηκε η ίδια δεν έκρυψε την χαρά της. Ο ίδιος ανέφερε πως «Είναι μια ευαίσθητη γυναίκα» ενώ θα ήθελε να την γνωρίσει καλύτερα.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του Αλέξη Παππά

Αγόρασε τριώροφο σπίτι ο Αλέξης Παππάς - Εκεί θα στεγάσει την αγάπη του με την νικήτρια του Bachelor 2

Στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι "Κάτι ξαναψήνεται" που αποθέωσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο ζαχαροπλάστης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Αλέξη Παππά.

«Τι να πω για το Bachelor… Ο Αλέξης Παππάς είναι πρώτον ηθοποιός, δεύτερον είναι ένας ρόλος. Ένας πολύ ακριβός ρόλος. Τα κορίτσια ελπίζω να το έχουν καταλάβει ότι είναι ένας ρόλος

Δεν νομίζω πως ο Αλέξης Παππάς μπήκε στο Bachelor για να γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός, το έκανε για τα λεφτά καθαρά, πληρώνεται για αυτό που κάνει και τελείωσε» , είπε αρχικά.

Η αποκάλυψη για το τριώροφο σπίτι του Αλέξη Παππά

«Σαν άνδρας που είμαι, δεν θα έβγαινα στο σφυρί! Για τα λεφτά που πήρε, όμως, θα πήγαινα! Πήρε ένα σπίτι ολόκληρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Τριώροφο, ούτε καν διώροφο», αποκάλυψε ο Κώστας Παπαδόπουλος και αν ισχύει, τότε σίγουρα εκεί θα μείνει με την κοπέλα που θα επιλέξει από το Bachelor σαν εκλεκτή της καρδιάς του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σάσα Σταμάτη: «Καλύτερος Bachelor από τον Παππά ο Βασιλάκος»

The Bachelor 2: Ο Αλέξης "εισέβαλε" ξαφνικά στη βίλα - Έντονη η ανησυχία του

Share