The Bachelor 2: Τα τρυφερά τετ α τετ και τα κλάματα της Άννας

«Δεν μου αρέσει να με λένε ψεύτρα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Τα τρυφερά τετ α τετ και τα κλάματα της Άννας

Και στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor 2, οι εξελίξεις ήταν άκρως απολαυστικές καθώς πέρα από τους τσακωμούς είδαμε και τα τρυφερά τετ α τετ της Άννας με τον Αλέξη Παππά.

Όπως είναι φυσικό ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος εφόσον όλες οι κοπέλες στη βίλα έχουν έρθει για έναν σκοπό. Στο τέλος όμως μια είναι εκείνη η οποία θα σταθεί αρκετά τυχερή να έχει δίπλα της όχι μόνο το έπαθλο αλλά και τον Bachelor.

Έτσι λοιπόν η Άννα μπήκε αρκετά δυναμικά στο παιχνίδι μιας και έδειξε στον Αλέξη Παππά πως είναι πρόθυμη να κάνει τα πάντα. Η κίνησή της του κέντρισε απευθείας το ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να την καλέσει σε ένα ατομικό ραντεβού.

Μόλις επέστρεψε στην βίλα η ίδια έβαλε τα κλάματα μιας και οι υπόλοιπες δεν πίστεψαν πραγματικά το πως πέρασε η ίδια στο ραντεβού με τον Bachelor λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μου αρέσει να έρχονται και να μου λένε τέτοια πράγματα».

Δείτε παρακάτω το ατομικό ραντεβού και τα κλάματα της Άννας

Αλέξης Παππάς: «Θέλω να ζω το τώρα και σκοπός μου τώρα είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Αλέξης Παππάς το πρωί της Δευτέρας (13/9). Ο Έλληνας Bachelor μέσα σε όλα αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να βρει τον έρωτα της ζωής του.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις κοπέλες που τον διεκδικούν αλλά και στο συμβάν με την λιποθυμία μιας από αυτές στην «τελετή των ρόδων».

Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά

«Η Βαλέρια είναι εξαιρετική κοπέλα, έκανε την προσπάθειά της αλλά δεν είχαμε κοινούς δρόμους. Αυτό που είπε για το σύμπαν δεν το περίμενα. Η τελετή είναι μια έντονη συναισθηματικά στιγμή και όλα τα κορίτσια τη βιώνουν με τον δικό τους τρόπο.

Ένιωσα ότι δεν ένιωθε καλά η κοπέλα και έτρεξα πάνω της. Ακόμα και μετά τις κάμερες ενδιαφέρομαι πραγματικά για τα κορίτισια. Ξέρω πολύ καλά τι θέλω, θέλω να ζω το τώρα και σκοπός μου τώρα είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν».