Big Brother 2: «Ίσως να φταίω και εγώ που ψηφίστηκε ο Παναγιώτης»

«Δεν είναι ότι με έχει τυφλώσει ο έρωτας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: «Ίσως να φταίω και εγώ που ψηφίστηκε ο Παναγιώτης»

Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother 2 οι εξελίξεις στο σπίτι φαίνεται πως είναι καταιγιστικές καθώς οι παίκτες έπρεπε να έρθουν στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν ένα άτομο από το σπίτι του μεγάλου αδελφού.

Μέσα σε όλα ένα άτομο το οποίο δεν περίμενε με τίποτα να βγει υποψήφιος ο Παναγιώτης Πέτσας ήταν η Ανχελίτα καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να βγει ο Παναγιώτης υποψήφιος. Ο οποίος εδώ μέσα, δίνει το πιάτο του για να φάνε άλλοι.

Παθαίνει κάποιος κάτι; Τρέχει πρώτος πάντα. Όλοι φωνάζουν "Πέτσα" και τρέχει και τους βοηθάει». «Ο Παναγιώτης δεν μπλέκει σε καυγάδες». Να τονίσουμε πως ο Παναγιώτης Πέτσας έχει βρεθεί άλλη μια φορά υποψήφιος.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ανχελίτας

Big Brother 2: Η πρώτη γνωριμία της Ανχελίτα με τον μπαμπά του Παναγιώτη Πέτσα

Καλεσμένος στο σημερινό live του Big Brother 2 ήταν εκτός από τον Δημήτρη Πυργίδη, ο μπαμπάς του Παναγιώτη Πέτσα, ο οποίος μίλησε για τον γιο του καθώς και για τη σχέση που έχει δημιουργήσει μέσα στο παιχνίδι με την Ανχελίτα.

«Είναι επιρρεπής στο γυναικείο φύλο. Πριν μπει στο BB είπαμε ότι δεν χρειάζεται άλλους έρωτες γιατί την τελευταία φορά είχε “τραυματιστεί”. Πιστεύω ότι είναι ένας αληθινός έρωτας που προέκυψε. Ξέροντας τον Παναγιώτη έφαγε κεραμίδα με την πρώτη. Ο Παναγιώτης είναι ένα παιδί που έχει κουραστεί στη ζωή του και για να χάσει κιλά, έχει δουλέψει 12ωρα ως σερβιτόρος. Δεν ξύπνησε ένα πρωί και ήταν μοντέλο», είπε αρχικά ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα.

Η συνάντηση του μπαμπά του Παναγιώτη Πέτσα με την Ανχελίτα

Στη συνέχεια, στο δωμάτιο επικοινωνίας μπήκε ο Παναγιώτης μαζί με την Ανχελίτα, την οποία γνώρισε για πρώτη φορά ο μπαμπάς! Μάλιστα η Ανχελίτα σχολίασε πως είχε άγχος για την εμφάνισή της γιατί κατά κάποιο τρόπο είχε την αίσθηση ότι θα γνωρίσει τα πεθερικά της.

Ο μπαμπάς Πέτσας ωστόσο σχολίασε πως του άρεσε πάρα πολυ το ρούχο της Ανχελίτα και πως είναι όμορφη ό, τι και να φορέσει, ενώ στη συνέχεια της έκανε ερωτήσεις για τη σχέση της με τον γιο του.